Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokić je bio nikad ozbiljniji na konferenciji, a onda je čuo pitanje na srpskom: Reakcija je neprocenjiva!

Vreme čitanja: oko 1 min.

As Denvera oduševljen je što ima srpskih novinara na konferenciji pred veliko finale Denvera i Majamija

  • 0
Nikola Jokić Printskrin: Youtube/House of Highlights

Nikola Jokić je održao konferenciju za novinare pred treću utakmicu finalne serije NBA lige između Denvera i Majamija, gde je istakao da njegov tim mora da da igra bolje kolektivno i da imaju pre svega bolju komunikaciju na terenu.

Jokić nije bio preterano pričljiv, uglavnom je kratko odgovarao na pitanja, a posebno ga je oduševilo pitanje novinara o srpskim navijačima, a pitanje je postavio verovatno Grk, jer je to povezao sa Janisom Adetokumbom, koga poput Jokića prate navijači širom Amerike gde god da igra.

Ali, Jokić se najviše oduševio kada je video novinara Aleksandra Žigića, koji mu je postavio pitanje na srpskom. Nikola nije mogao da sakrije osmeh sa lica kada je čuo pitanje na srpskom, a to je i u ogovoru istakao, a pitanje je glasilo kako se oseća i kakva su očekivanja od utakmice u Majamiju.

- Sjajno je da čujemo naš jezik. Pobedili su nas prošlu utakmicu, gde su stvarno bili bolji od nas. Nadam se da ćemo za ovu utakmicu da popravimo komunikaciju na terenu najviše i da ćemo biti mnogo bolji defanzivno, a samim tim ako napravimo nekoliko odbrana zaredom, imaćemo prilike da trčimo malo više u napadu, da ubrzamo igru što će nam pomoći - odgovorio je Jokić.

Podsetimo, trenutno je u seriji 1:1, a treći meč je u Majamiju u noći između srede i četvrtka od 02.30.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Jokićeva asistencija iz okreta, pa maestralno zakucavanje Gordona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA