Vreme čitanja: oko 1 min.

Eksum dobio pitanje za Zvezdu i Kampaca: "Pripremićemo se za njega..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Plej crno-belih zadovoljan je prolaskom u finale

  • 3
Dante Eksum

Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Partizana plasirali su se u finale ABA lige pošto su u trećem, odlučujućem meču, slavili protiv Cedevita Olimpije i sa konačnih 2:1 u seriji izborili borbu za trofej sa Crvenom zvedzom.

Posle meča, plej crno-belih Dante Eksum je izneo svoje utiske. 

- U finalu smo...Cele sezone smo radili za ovo, i uspeli smo to da ostvarimo. Počinjemo da se pripremamo za tu utakmicu i bićemo spremni. Ja sam veoma uzbuđen zbog tog meča, dobro se poznajemo kao rivali. Imamo i prednost domaćeg terena, što može napraviti veliku razliku - istakao je Egzum.

Novinari su pitali Eksuma da prokomntariše i protivnika u finalu, kao i Fakunda Kampaca koji igra na poziciji plejmejkera.

- Nije samo on, oni imaju dosta dobrih pojedinaca koji jako dobro kontrolišu igru. Kampaco je čovek pun snage, dobar u pik end rolu, glada ceo teren, kontroliše igru, moj broj je i mislim da ću imati prednost zbog toga. Sve je u dobroj pripremi, pripremićemo se za njega. Ne razmišljamo o kraju ove sezone, gledamo samo utakmicu koja je pred nama - zaključio je Egzum.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA