Vreme čitanja: oko 1 min.

"Odakle dolazi, oh sr**e": Novinar ugasio Amere komentarom o Jokiću, Durent se javio pa odmah izbrisao "tvit"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svaka reč mu je na mestu

  • 0
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Američki novinar Dan Le Batard privukao je veliku pažnju izjavama o Nikoli Jokiću pred treći meč između Majamija i Denvera u finalu NBA lige!

Le Batard je u svojoj emisiji u sredu, dakle na dan treće utakmice finala (po tamošnjem vremenu) poručio da žali što Jokić nije veća zvezda i misli da zna zašto.

Kao da je pretpostavio šta sledi, odnosno da će Jokić izdominirati protiv Majamija i ući u NBA istoriju ovom partijom.

- Imate igrača stranca koji, da je Amerikanac, bio bi zvezda. Bog. Belac koji dominira u NBA? Da, on je belac, ali mi ga ne poznajemo i ne razumem. Odakle on dolazi? Oh, sr**e, kakva je njegova prošlost. Njegova braća, šta? Šta je sve to? Sve je to grubo izvan vašeg verovanja. On je Medžik i Bird i Amerika ga mrzi. ŠTA? - objašnjavao je Batard i dodao:

- Jokić će preteći Garneta i Dovickog sa titulom, biće bolji je od Kevina Durenta čija je karijera na zalasku. A ubrzo ćemo govoriti kako je ovaj momak bolji od Džordana, Džejmsa i Karija.

Zanimljivo je i to što se Durent u međuvremenu javio i poručio da misli da Jokić jednostavno ne želi da bude zvezda i da samo želi dabude na relaciji posao-kuća, uživa u konjima i bazenu. Doduše, taj tvit je nedugo zatim izbrisao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA