≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zgodna američka novinarka posetila srpski restoran i probala rakiju i kajamak zbog Jokića: "Živeli Nikola"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako to obično biva kada stranci posete srpske restorane, nije moglo da prođe bez rakije, ćevapa, Karađorđeve šnicle, sira i kajmaka

  • 11
Romi Bin Printskrin: Twitter.com/@Romi_Bean

Nikola Jokić i Denver Nagetsi su jedna od vodećih tema u svetu sporta, a pogotovo u SAD-u, gde svi željno iščekuju novu utamicu finalne serije između Nagetsa i Majamija.

Među njima je i zgodna američka novinarka, Romi Bin, koja je imala posebnu uvertiru za novi finalni meč, koji je na programu u noći imzmeđu petka i subote.

Naime, ova prelepa novinarka posetila je najpoznatiji srpski restoran u Majamiju, "Rakija Laundž", koji je poznat i po tome što se u njemu provodio upravo Nikola Jokić, ali i Nikola Jović.

Kako to obično biva kada stranci posete srpske restorane, nije moglo da prođe bez rakije, ćevapa, Karađorđeve šnicle, sira i kajmaka.  Uz to, imala je priliku da proba mnogobrojne srpske specijalitete, a za sam kraj, uz rakije imala je specijalnu zdravicu.

- Živeli, Nikola Jokić - rekla je Romi, uz rakiju, a kako je izgledala njena poseta restoranu, možete videti u videu iznad.

Podsetimo, Denver Nagetsi vode sa 2:1 u finalnoj seriji.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić u noćnom klubu u Majamiju, dočekan kao car: Di džej mu pustio Bože pravde, Nikola odlepio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    10. jun 2023 | 06:48

    Ljudi, poenta priče je da je zahvaljujući Jokiću, promovisana Srbija, da je posećen srpski restoran i napravljen prilog o nasim btendovima.

  • Miki

    10. jun 2023 | 05:33

    A kobaju jel probala?

  • konobarica

    9. jun 2023 | 22:48

    kaze sve je ovde napravljeno pa cak i kajmak oni prave ma sta mi rece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA