Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvat nokautirao Jabuselea, Francuz poljubio parket pa se odmah povukao: Navijači Huventuda ga "zvali u ring"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav potez Antea Tomića

  • 3
Geršon Jabusele, navijači, Ante Tomić Printskrin: Twitter / MovistarBasket

Košarkaši Huventuda i Reala iz Madrida igraju treći meč polufinala Španske lige, gde je kraljevski klub u pozamašnoj prednosti. Već na poluvremenu je tim Čusa Matea otišao na dvocifrenu prednost, koju i dalje čuva, ali, meč je obeležio jedan drugi potez.

Ne postoji košarkaški zaljubljenik koji je zaboravio dešavanja sa meča između Partizana i Reala, kada je izbila opšta tuča iz koje je Geršon Jabusele bio taj koji je zaradio najveću suspenziju. On je podmuklo, sa leđa, uhvatio Dantea Eksuma i bacio ga rvačkim zahvatom, gde je i povredio Australijanca.

Sada je Jabusele bio u centru dešavanja, ali, ovoga puta je on bio taj koji je "poljubio parket", kada je ušao u sukob sa Anteom Tomićem.

Hrvatski centar je igrao leđima protiv Francuza, dosta jači Tomić ga je gurao, a onda je prilikom okreta udario laktom Jabusela, koji je odmah pao na parket. Ubrzo se stvorila gužva, ali se Jabusele sada prvi povukao i sklonio, dok je nagrađen i nesportskom ličnom greškom.

Objektivi kamere su ubrzo uhvatile i jedan interesantan transparent mlađanog navijača, koji je pozvao Jabuselea "u ring", očigledno aludirajući na njegovo ponašanje tokom utakmica.

Geršon Jabusele, navijači, Ante Tomić Printskrin: Twitter / MovistarBasket

(Telegraf.rs)

Video: Geršon Jabusele pozdravlja navijače posle meča: Pokazivao im otvorena srca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA