Vreme čitanja: oko 1 min.

Srdačna čestitka Skariola za Srbina na klupi Toronta: "Dobar izbor, sve najbolje mom dobrom prijatelju"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati španski trener i sam je bio kandidat za klupu Raptorsa

  • 0
Serđo Skariolo Foto: MN Press

Srpski trener, Darko Rajaković ranije danas postavljen je za glavnog trenera Toronto Raptorsa, pa će Srbija naredne sezone pomno pratiti dešavanja i u jedinoj kanadskoj franšizi u NBA ligi. 

Vodila se velika polemika oko toga ko će sesti na klupu Raptorsa. Jedan od glavnih kandidata bio je i Serđo Skariolo, selektor reprezentacije Španije, koji je odlazio i na nekoliko rundi razgovora.

Na kraju se ova NBA franšiza odlučila da dovede Srbina, a vrlo brzo po objavljivanju odluke se javio i sam Skariolo koji je odreagovao kao veliki gospodin i poslao poruku Rajakoviću.

- Čestitke i srećno mom dobrom prijatelju i treneru Darku Rajakoviću! Dobar izbor, sjajno je videti da evropski trener dobija šansu da dokaže svoju vrednost u NBA ligi. Hvala Raptorsima na tome što su me uzeli u obzir, svi razgovori su bili svrsishodni - napisao je Skariolo na Tviteru.

Podsetimo, Skariolo se trenutno pored selekcije Španije bavi i Virtusom, sa kojim nastupa u finalnoj seriji italijanskog Palakanestra protiv Olimpije Milano.

(Telegraf.rs)

Video: Ništa bez Jokića i njegovih asistencija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA