≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je jedna sramna odluka sudija mogla da ostavi Denver bez titule

Vreme čitanja: oko 1 min.

Batler je ovde počašćen sa tri slobodna bacanja

  • 2
Džimi Batler Printskrin: Twitter/@ClutchPointsApp

"Porodili" su košarkaši Denvera nekako tu četvrtu pobedu protiv Majamija u finalnoj seriji NBA lige, nakon velike drame koja je viđena u finišu petog meča.

Gubili su Nagetsi na kraju prve četvrtine, zatim na poluvremenu, kao i posle treće deonice, da bi na početku četvrte preokrenuli stvari na svoju vodenicu.

Činilo se da je pitanje pobednika rešen nekoliko minuta pre kraja, ali je onda Džimi Batler vezao 11 poena i vratio tu dramu. Međutim, tri od tih 11 su veoma sporna, a dao ih je sa linije za slobodna bacanja.

Vodio je Denver 96:82, Batler je promašio šut za tri poena, ali su sudije svirale faul Arona Gordona. Iako se na snimku jasno vidi da je Batler bio taj koji je rivala udario u međunožje.

Tražio je Majkl Meloun čelendž, svi su bili ubeđeni da je lopta za Denver, ne i sudije koje su pokazale na liniju za slobodna bacanja. Majami je posle toga vodio 89:88 pre nego što je Brus Braun dao četiri, a Kaldvel-Poup još dva poena za konačnih 94:89.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić sa ćerkicom u naručju, cela hala skandira "MVP, MVP": Momenat za istoriju i ponos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    13. jun 2023 | 08:07

    Nisu hteli da promene odluku nakon dugog gledanja snimka i onda smislili da je Gordon ušao u Batlerov prostor. Ušao, nije ga ni dodirnuo i vratio se pre skoka u prostor od 6,75m, a Batler u skoku nakon šuta svojom nogom udario Gordona u međunožje...TO JE PREKRŠAJ U NAPADU, ako se svira prekršaj, to smo videli videli par puta u meču RM:Partizan...

  • ne samo gordon

    13. jun 2023 | 08:17

    i majkl porter junior je napravio faul zato sto je ušao u batlerovu silaznu putanju (posle skoka).džimi je doskočio na njegove noge i stopala a i to je isto faul

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA