Vreme čitanja: oko 1 min.

Težak udarac za Bursu: Klub ostao bez glavnog sponzora, da li to znači i odlazak Dušana Alimpijevića?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija "Frutti Extra" rešila je da napusti kormilo

  • 0
Dušan Alimpijević Foto: Telegraf

Ekipa Burse našla se u ozbiljnom problemu pred početak nove sezone, pošto je glavni sponzor "Frutti Extra" rešio da prekine saradnju sa timom koji se ove sezone takmičio u Evrokupu.

Suštinski, brend "Frutti Extra" drži kompanija "Uludag" koja se bavi proizvodnjom bezalkoholnih napitaka. Saopšteno je da neće moći da nastavi sa saradnjom koja je aktivna od 2019. godine.

Buras je osnovana 2014. godine i posle pet godina uspela je da pronađe svoj put do prvog ranga takmičenja. Od 2021. godine redovno se takmiči u Evrokupu, gde je prošle sezone izbacila Partizan u osmini finala.

Ova godina bila je nešto slabija, jer je Bursa imala skor 8-10, a potom je ispala od Tenerifa u istoj fazi takmičenja. U turskom prvenstvu su završili kao peti i ispali su od Anadolu Efesa.

Nedavno je sa mesta generalnog direktora otišao i Nedim Judžel, koji je otišao u Beštiktaš, tako da je sada i sudbina Dušana Alimpijevića pod velom misterije. On i dalje ima ugovor, ali je njegova budućnost nesigurna.

Turski mediji pišu da će biti čudo ukoliko se Alimpijević zadrži, jer je najavljen odlazak i velikog broja košarkaša.

(Telegraf.rs)

Video: Stojković: Đoković i Jokić svojim talentom pomeraju granice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA