Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Obradović još jednom poslao molbu navijačima: "Da se svi iz Crvene zvezde osećaju prijatno"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Želi trener Partizana da se nakon meča razgovara samo o košarci

  • 14
Željko Obradović Foto: SC Derby/Filip Roganovic

Utakmicom u utorak uveče od 20.00 časova u "Štark Areni" konačno će početi dugo očekivana finalna serija ABA lige između Partizana i Crvene zvezde. Domaćin u "Štark Areni" biće ekipa crno-belih.

Trener Željko Obradović je pred početak prvog meča poslao jasnu poruku navijačima - da se suzdrže od bilo kakvih provokacija i da se posle meča priča samo o košarci.

- Imam poruku za naše navijače koji su pokazali da su najbolji i najodaniji u Evropi. Podatak da ćemo već na prvoj utakmici imati pola miliona navijača je nešto neverovatno. Pozivam ih da ponovo naprave fantastičnu atmosferu, da bodre ekipu i da sve protekne u fer i sportskom duhu. Da se svi ljudi iz Crvene zvezde osećaju prijatno i da se nakon utakmice isključivo i samo priča o košarci - rekao je Obradović.

Nada se dobroj košarci i pobedi svog tima.

- Očekujem zanimljivu seriju, imali smo vremena da se pripremimo i nadam se da ćemo već u prvoj utakmici odigrati dobro. Sigurno da moramo biti na visokom nivou ako mislimo da pobedimo u prvom susretu, jer treba ići iz utakmice u utakmicu - istakao je Obradović.

Prvotimac, Jam Madar je takođe fokusiran na meč i nada se da će se serija otvoriti pobedom Partizana.

- Znamo da su dobar tim i šta su sve sposobni da urade na terenu. Igrali smo protiv njih nekoliko puta, ali smo fokusirani na našu igru i ono šta je potrebno da mi dobro uradimo kako bi dobili ovu prvu utakmicu. Veoma je važno da finalnu seriju otvorimo na dobar način i mi to moramo da uradimo - poručio je Madar.

(Telegraf.rs)

Video: "Volim s Nedom da se čuvam": Anđušić o tome što Zvezda kaže da se neće pojaviti 12. juna na ternu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA