Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekspresno izrečena kazna Teodosiću zbog tuče s navijačima: Suspendovan i novčano kažnjen

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski plejmejker će morati i da plati novčani iznos

  • 1
Miloš Teodosić Printskrin:Instagram/lollo_rota

Miloš Teodosić suspendovan je jednu utakmicu i platiće kaznu od 3.000 evra zbog tuče sa navijačima Armanija u Milanu posle druge utakmice finalne serije italijanskog prvenstva.

Disciplinski sudija u Italiji ekspresno je izrekao kazne srpskom reprezentativcu, njegovom saigraču Danijelu Heketu i košarkaškom klubu Armani Milano zbog skandaloznog incidenta koji se dogodio u nedelju uveče posle meča.

Teodosić i Heket neće moći da igraju u sledećem meču i platiće kazne po 3.000 evra, dok će Armani prvi sledeći meč igrati pred praznim tribinama.

Podsećamo da je Teodosića na putu ka tunelu jedan navijač udario po ruci nakon čega se umešao Heket i nasrnuo na navijača, a odmah za njim i srpski plejmejker koji je ga je zgrabio i povukao ka sebi, ali su ga sprečili ostali pre nego što je zadao neki udarac.

Virtus će biti dakle lišen pomoći 2 plejmejkera u sledećem meču koji se igra na njegovom terenu. Trenutno ekipa iz Milana vodi 2:0 u seriji.

(Telegraf.rs)

Video: Navijač je prvi udario Teodosića: Pojavili se snimci koji pokazuju kako je došlo do tuče

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA