Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokićev otac: "Kad su mi Strahinja i Nikolin agent rekli da on hoće u NBA, pitao sam ih da li se drogiraju?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Branislav je ispričao zanimljivu anegdotu

  • 3

Srpski košarkaš Nikola Jokić igra sa svojim Denverom veliko finale NBA lige protiv Majami Hita. 

Samo jedna pobeda nedostaje timu iz Kolorada da po prvi pu u svojoj istoriji dođe do titule. za ovaj uspeh zaslužan je srpski košarkaš Nikola jokić, a njegovo interesovanje i ljubav prema porodici i konjima dovela je ekipu Associated Press-a u Sombor.

Tako, američki novinari razgovarali su sa njegovim ocen, Branislavom koji je, baš kao i za Telegraf pre nekoliko godina, opisao kako je Nikola zavoleo konje.

- Počeo je da raste i u visinu i u veličini i počeo je da bude svestan da bi mogao da bude košarkaš. Imao je međutim veliku strast tih dana i rekao bi kako hoće da postane konjar. Govorio sam mu ‘Sine budi prvo košarkaš, i posle ćeš biti veliki konjar - istakao je Branislav Jokić i dodao:

- Imao je nešto posebno u sebi, retko to pominjem danas, ali jednostavno sam znao da će biti dobar košarkaš. Ali do kojih visina će doći, to niko nije mogao znati.

Branislav je opisao i kako je reagovao kada su mu rekli da će Nikola igrati u NBA.

- Samo se sećam kada su njegov agent i Strahinja, moj najstariji sin rekli da će Nikola u NBA. Pitao sam ih da li se drogiraju. Kakav NBA? - kaže Jokićev otac.

(Telegraf.rs)

Video: Kako je Nikola Jokić zavoleo konje?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA