≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokićeva žena je najveći hit NBA finala: Vrisak pobede koji se čuo iz Denvera do Srbije!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Natalija je oduševila i reditelja u završnici pete utakmice

  • 2

Nikola Jokić je osvojio NBA titulu i ušao u istoriju košarke, jer niko nikada ovako nije dominirao u plej-ofu kao Srbin.

Dominaciju je potvrdio i u petoj utakmici protiv Majami Hita, gde je Denver slavio sa 94:89, gde je postigao 28 poena uz 16 skokova i 4 asistencije i tako sa 4:1 osigurao prvu titulu za franšizu Nagetsa u istoriji.

Nikolu su kao i na svim ostalim utakmicama sa tribina bodrili njegovi najbliži, ćerkica Ognjena, supruga Natalija i braća Strahinja i Nemanja.

Dok je Ognjena ukrala šou na samoj ceremoniji proslave, gde je Jokić doveo do samog trofeja i držao u rukama kada je dobijao MVP priznanje kao najbolji akter finala, njegova supruga Natalija je oduševila sve na tribinama.

Kamera je zabeležila u nekoliko navrata, a to je bilo i kada je zaplakala, ali i kada je imala pobednički vrisak u završnici, kada je bilo jasno da je Denver šampion.

Vrisak koji je kada gledate kameru mogao da se čuje do Sombora, odakle su i ona i Jokić započeli ljubav još iz školskih dana.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA