≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obišli smo štalu Nikole Jokića u Somboru: Sve je spremno za doček NBA šampiona, konji čekaju svog gazdu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedelja je rezervisana za početak trkačkih dana

  • 0

Najbolji košarkaš planete Nikola Jokić još jednom je potvrdio taj epitet u petom meču finala NBA lige.

Denver je došao do titule, a Džoker do priznanja za najkorisnijeg košarkaša završne serije koje nosi naziv po legendarnom Bilu Raselu.

Nakon utakmice Jokić je u društvu porodice proslavio veliki lični i timski uspeh, međutim mislima je već bio nazad u Srbiji.

Posebno mu je važno bilo da se u Sombor vrati do nedelje kada počinju trkački dani konjičkog kluba "Vojvođani" na kojima se srpski košarkaš redovno takmiči pa je na konferenciji za medije bio pomalo razočaran kada je čuo da se povorka u Denveru održava u četvrtak. U šali je rekao da će od vlasnika Nagetsa tražiti privatan avion kako bi stigao na vreme.

Telergaf je obišao Sombor i štalu u kojoj se nalaze konji Nikole Jokića. Čini se da je sve spremno za veliki povratak novog NBA šampiona.

U okviru trkačkih dana planirano je nekoliko trka, među kojima je i ona glavna Grada Sombora. Ukupan nagradni fond iznosi više stotina hiljada dinara.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić sa ćerkicom u naručju, cela hala skandira "MVP, MVP": Momenat za istoriju i ponos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA