Vreme čitanja: oko 2 min.

"Miško Ražnatović je izveo najveću prevaru u istoriji košarke i zato zaslužuje da i on dobije NBA prsten"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Spahija, koji je svojevremeno bio pomoćnik u stručnom štabu Atlante, poručio je da je njemu i dalje neverovatno kako je Ražnatović uspeo tako dobro da sakrije Jokića u Megi, pre nego što je izašao na NBA draft

  • 1
MIško Ražnatović, Nikola Jokić Foto: Instagram.com/misko4raznatovic

Hrvatski košarkaški trener, Neven Spahija, poručio je da bi šampionski prste trebalo da dobije i Miško Ražnatović, agent Nikole Jokića.

Denver je predvođen srpskim košarkašem osvojio NBA titulu, prvu u istoriji kluba, a Nikola Jokić je proglašen za najkorisnijeg igrača finala protiv Majamija. Uz sve to Somborac je srušio i postavio brojne rekorde, pa je tako između ostalog prvi na listi po broju datih poena, ostvarenih skokova i asistencija u toku jednog plej-ofa.

Gotovo neverovatno zvuči da je to uspeo da uradi dečko koji je na NBA draftu izabran tek sa 41. pozicije, te je postao najniže birani igrač koji je postao MVP finala.

Spahija, koji je svojevremeno bio pomoćnik u stručnom štabu Atlante, poručio je da je njemu i dalje neverovatno kako je Ražnatović uspeo tako dobro da sakrije Jokića u Megi, pre nego što je izašao na NBA draft.

Neven Spahija Foto: Telegraf.rs

- Tog dečka nisam poznavao. Nisam ga nikad gledao, znao sam samo da postoji i da igra u Megi. Kasnije sam shvatio da je Miško Ražnatović uspeo da uradi nešto što niko nikad nije u istoriji košarke. Bila je to najveća prevara u istoriji košarke. I dalje mi nije jasno kako je takvog talenta uspeo da sakrije. Nikome nije palo na pamet da ga draftuje, a Miško je u međuvremenu sve dogovorio s Denverom čiji su skauti stalno bili na treninzima Mege - poručio je Spahija u razgovoru za "Indeks".

Hrvat je potom rekao da zbog svega toga i agent Miško Ražnatović zaslužuje da dobije šampionski prsten.

- Gazda kluba neka izradi još jedan prsten i neka ga da Mišku. Zaslužio je. Uspeo je da niko u Evropi nije imao pojma što ovaj ima u Megi. Da je samo neko posumnjao, da je došao pogledati neki trening ili utakmicu, pa Nikola bi bio među prva tri pika na draftu. Tu nema nikakve dileme.

(Telegraf.rs / Indeks.hr)

Video: Jokić sa ćerkicom u naručju, cela hala skandira "MVP, MVP": Momenat za istoriju i ponos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikica

    13. jun 2023 | 22:23

    Misko se folira godinama Jedina istina je da je Jokica terao kao neperspektivnog, a da je Tadija, direktor mege, zalozio da ga zadrzi po svaku cenu Tadija to privatno prica svima, a javno se Misko eksponira kao drmr Tadija ima 1% od Jokicevog ugovora za zivota od roga i jedini je koji je zasluzan za sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA