≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Američki novinar se blamirao zbog reči o Jokiću i Denveru: "Najgori prsten, najlakši put do titule..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naravno da se brzo našao na udaru zbog pristrasnog mišljenja

  • 7
NBA Denver Nagets osvajanje titule proslava osvajanja Foto: Tanjug/AP

Jedan radio voditelj iz Filadelfije, po imenu Eliot Šor-Parks, izblamirao se izjavama vezanim za Nikolu Jokića i Denver koji su osvojili šampionski NBA prsten!

Svet sportskih komentatora u SAD jeste pomalo čudan, gde nije neuobičajeno da pojedinci imaju kontroverzne stavove koje brane do kraja bez argumenata, ali je pomenutom radio voditelju očigledno zasmetalo to što su Nagetsi i Jokić u prvom planu ispred Filadelfije i Džoela Embida.

Jer, kako drugačije objasniti ove njegove reči koje su privukle veliku pažnju.

- Srećan sam što je serija gotova. Prsten Nagetsa je najgori u poslednje vreme. Čak je i onaj Lejkersa u balonu bio bolji. Nadamo se da ćemo sutra dobiti sve zanimljive glasine koje su se održavale i da ćemo moći ponovo da uživamo u NBA - napisao je na Tviteru, dok je tokom programa rekao:

- Jokić je imao najlakši put do titule koji bismo ikada ponovo mogli da vidimo u NBA. Mislim da to ne znači da su Nagetsi mnogo bolji i da su oni pobednici, Siksersi gubitnici, a Jokić mnogo bolji od Embida. Mislim da je to preterana reakcija.

Naravno da je Šor-Parks naišao na dosta negativnih komentara na društvenim mrežama zbog ovih svojih reči, pogotovo što je Filadelfija ispala već na startu plej-ofa.

Denver je, s druge strane, bio dominantan u NBA tokom čitave sezone, a još od decembra nisu ispuštali to prvo mesto. Na kraju su zasluženo uzeli titulu sa skorom 16-4 u plej-ofu.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo štalu Nikole Jokića u Somboru: Sve je spremno za dolazak NBA šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    14. jun 2023 | 08:17

    Budale i diletanti uvek nađu način da budu u centru pažnje.

  • novinar

    14. jun 2023 | 08:03

    radi na lokalnom radiju u filadelfiji kao neko na radiju u prnjavoru

  • Brk

    14. jun 2023 | 09:39

    U pravu je,nikad lakse nije osvojena titula ali samo zbog dominacije Denvera i Nikole u Denveru.Ovaj plićak od novinara je kontradiktoran jer ako nikad nije bio slabiji plej of zasto je njegov favorit ispao u startu,koliko je tek ta ekipa slaba kad je ispala od slabih i kakav im je MVP kad nije uradio ama baš nista i pri tom optuzio kolege za sve lose sto im se desilo?Bolje mu je da ćuti i da se ne bruka,ne mora svako da zna koliko je glup.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA