≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Obradović imao apel za Grobare pred drugi meč finala sa Zvezdom i otkrio lepu vest za Partizan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crno-belih nada se da će navijači napraviti atmosferu kakvu su napravili i na prvoj utakmici

  • 13
KK Partizan - KK Panatinaikos Foto: Mileta Mirčetić

Druga utakmica finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 20.00 u Areni, a trener crno-belih Željko Obradović očekuje težak meč, kao i u prvoj utakmici, koju je Partizan dobio sa 88:80.

Partizan je na kladionicama ponovo veliki favorit zbog domaćeg terena, a trener Partizana se nada da će taj domaći teren biti kao i u prvom meču, te je imao apel za navijače.

- Izuzetno važna utakmica, moramo da probamo da odbranimo domaći teren, pozivam navijače Partizana da još jednom napravimo atmosferu kakvu su napravili na poslednjoj utakmici, da sve protekne u fer i sportskoj atmosferi i da svi kao posle prvog meča pričamo samo o košarci - rekao je Željko Obradović, koji ističe i da njegov tim mora da izađe na teren sa mnogo energije i želje.

- Očekuje nas izuzetno teška utakmica, protiv izuzetne ekipe koja je to pokazala i u prvoj utakmici, tako da moramo da nađemo i snage i energije i želje da pobedimo u novoj utakmici u ovoj seriji.

Upitan je i za zdavstveni bilten, a onda je otkrio lepe vesti za sve navijače Partzana.

- Svi su u redu - potvrdio je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović i posle pobede misli o narednom meču

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    14. jun 2023 | 21:51

    Covek je uvek bio gospodin, svaka izjava mu je gospodska. Nema mrlju u karijeri. Uvek postuje protivnika i nikada ne poziva na nasilje. Hvala ti zeljko sto si se vratio u srpsku kosarku i ako zvezda sve cini da odes odavde i da ti se zgadi rad u srbiji

  • Aha

    14. jun 2023 | 21:31

    Postao kao pokvarena ploča, vrti istu priču, zna da to niko ne sluša, jer inače ne bismo slušali onakvo skandiranje i vređanje i na ovoj poslednjoj utakmici. Bolje ne reći nista, nego biti licemer!

  • Semajlirane_pufne

    14. jun 2023 | 22:04

    Ako je ono bilo fer navijanje onda ce biti isto fer navijanje u Pioniru nemoj da se ljuti i da menja boje kao semafor i da proziva Delije!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA