Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte govor Branka Lazića pred navijačima Zvezde: Evo šta im je obećao pred drugi meč s Partizanom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kapiten crveno-belih ističe da će učiniti sve da odbrane trofej i da se već posle druge utakmice vrate s pobedom u svoju halu

  • 8
KK Crvena Zvezda - Barselona Foto: Nikola Tomić

Partizan i Crvena zvezda će u četvrtak od 20.00 u Areni odmeriti snage drugi put u okviru finalne serije ABA lige, a posle prvog meča crno-beli vode sa 1:0 i veliki su favoriti po kladionicama i za drugi meč.

Igračima Zvezde su nakon poraza navijači došli ispred hale posle treninga, kako bi im ulili podršku pred drugi meč u seriji.

Orile su se pesme, prozivao se i Partizan, palile su se i dimne bombe, dok su neki navijači imali i argentinsku zastavu zbog svojih miljenika, Fakunda Kampaca i Luke Vildoze.

Na kraju je sve zaustavio kapiten Zvezde Branko Lazić, koji je održao i kratak govor pred navijačima.

- Ljudi, hvala puno na podršci, hvala što ste došli. Mi ćemo dati sve od sebe da odbranimo ovaj trofej i da sutra već koliko donesemo pobedu, a vidimo se u nedelju na ovom mestu, nadamo se da će biti puna hala - rekao je kapiten Zvezde, nakon čega su igrači imali grupni pozdrav sa navijačima.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Video: Ivanović nije želeo da odgovori na pitanje o Nedoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA