≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najjači komentar legende američkog sporta o Jokiću i Đokoviću: "Šta ima u toj vodi u Srbiji?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dva Srbina oduševljavaju svet

  • 11
Šenon Šarp Printskrin: Youtube/UNDISPUTED

Voditelj "Undisputed" šoua na Foks Sportu u Americi, Šenon Šarp, inače legenda američkog fudbala, Šenon Šarp, dao je hit komentar o Nikoli Jokiću i Novaku Đokoviću, koji je mnogima prošao nezapaženo.

Ipak, sada se ovaj njegov komentar širi društvenim mrežama, a nastao je nakon četvrte utakmice finalne serije između Denvera i Majamija, koju je Denver dobio na krilima fenomenalnog Nikole Jokića.

Šarp je slikovito objasnio da ne može da shvati da Srbija ima dvojicu možda i najboljih sportista ikada, iako je zemlja koja ima manje stanovnika od Los Anđelesa.

- Pokušavam da shvatim šta je u vodi. Možda treba da odemo u Srbiju. Šta tamo ima u vodi? Kako, dođavola imaju dvojicu možda i najboljih ikada? Mi imamo više ljudi u Los Anđelesu od cele Srbije. Imaju Đokovića, koji je osvojio 23. Grend slem, niko pre toga nije uspeo da uradi tako nešto. I imate Nikolu Jokića - rekao je Šarp.

(Telegraf.rs)

Video: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IMA

    15. jun 2023 | 07:35

    Ono što vi nikad nećete imati ,INAT i MU.A, plus pored njih dvojice ima i PRVAKE SVETA U BASKETU 3×3 PROTV ZEMLJE KOŠARKE. I još nešto, imamo i OBORENOG NEVIDLJIVOG.

  • Taralino

    15. jun 2023 | 00:23

    Imaju tezak put iza sebe,veliko srce ,ljubav i nista nije servirano na srebrnoj tacni..ponosno je posebno ovih dana biti Srbin 🇷🇸🫶🏻🏆

  • moki

    15. jun 2023 | 06:45

    Nije do vode- do rakije je keve mi😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA