Vreme čitanja: oko 1 min.

Marina Maljković nezadovoljna i pored ubedljivog trijumfa: "Bilo je mnogo grešaka, to mora da se ispravi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Već u nedelju sledi meč protiv Mađarske

  • 0
Ženska košarkaška reprezentacija Srbija - Australija Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Selektorka Srbije Marina Maljković bila je vidno nezadovoljna posle pobede njenih izabranica nad Slovačkom (90:52) u meču drugog kola D grupe Evropskog prvenstva za košarkašice.

- Bilo je pozitivnih stvari, ali bilo je mnogo, mnogo grešaka, u odbrani i u napadu. To je nešto što mora da se ispravi već za narednu utakmicu. U subotu imamo trening u terminu utakmice protiv Mađarske. Moramo da se dogovorimo između sebe. I u napadu i u odbrani je bilo grešaka, i promašenih zicera i promašenih šuteva, i loše zagrađivanje. Baš je bilo dosta, dosta grešaka. To mora da se ispravi. I to je to. Tačka - rekla je selektorka za zvanični sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Već u nedelju sledi meč protiv Mađarske.

- Da bi se dobila ta utakmica, sve ovo definitivno mora da se ispravi. Mnogo jak, neugodan protivnik. Igraju veoma agresivno, veoma požrtvovano. To su igračice iz najjačih mađarskih klubova, a već smo pričali o njihovoj ligi. Ne postoji nijedna koja ne igra Evroligu, u najgorem slučaju je u Evrokupu, i to na vrlo ozbiljnom nivou. Stvarno zaslužuju svaki respekt. Igraju jako dobro. Okej, izgubile su sada od Turske u poslednjim sekundama, ali sve što su pokazale do sad je stvarno dobro. Sa ovom igrom kao protiv Slovačke, nemamo šta da tražimo - zaključila je Maljković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Marina Maljković ostaje selektorka Srbije: Smena generacija je teška

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA