Vreme čitanja: oko 2 min.

"Kampaco nije igrao EL zbog Zorana Savića, pretio je i srpskim sudijama": Čović optužio direktora Partizana

Vreme čitanja: oko 2 min.

Predsednik Crvene zvezde se dotakao mnogih tema u obraćanju

  • 80
Nebojša Čović, Zoran Savić Foto: MN Press, Marko Jovanović

U toku je finalna serije ABA lige, gde Partizan ima vođstvo od 2:0 protiv Crvene zvezde. Obe pobede su došle na domaćem terenu crno-belih, dok će sada igrati u gostujućem Pioniru, gde će im umnogome biti teže zbog publike.

U susret meču, Crvena zvezda je izdala saopštenje u kom poziva navijače na fer i korektno navijanje, dok se i sam predsednik kluba Nebojša Čović oglasio povodom utakmica.

On je gostovao u "Jutanjem programu" na TV Prva, gde je govorio o mnogim temama, a izneo je i optužbe na račun Partizana, odnosno, da je Zoran Savić, sportski direktor crno-belih, kriv zbog toga što Kampaco nije igrao u Evroligi, ali i zbog čega nema srpskih sudija.

- Zašto Kampaco nije igrao, Zoran Savić je tužakao klub, mi nismo imali pare, mi nismo imali pare kao državni projekat. Osvojili smo tri titule, kasnili smo četiri plate iz sezone 2020/2021 i tri iz 2021/2022. Tako smo ušli u sezonu 22/23, sustigli plaćanja. Za malog Topića, taj isti Zoran Savić je zvao Valensiju. Isto reprezentativac, ali budi korektan, gde je normalno da klubovi iz iste zemlje, istog grada podmeću. Osvojili smo dva trofeja ove sezone, voleli bismo i treći, ali ne po svaku cenu - rekao je Čović, koji je potom otkrio i zašto nema srpskih sudija u finalu ABA lige.

- Savić napadne srpskog sudiju Ćalića u Podgorici, kaže znam ja ko je tebe poslao. Neverovatno obolenje, novi virus Čović. Niti radimo sa sudijama, niti bilo šta. Sutra će suditi Javor, molim da ne vređaju sudije, a kao drugo. Za tajmaut, ja sam video neke novine. Imate tajmaut za igrače, a pojedini treneri imaju tajmaut za sudije. Sve ja to razumem, legende, trofeji, iza njihovih legendarnih stvari, morao je neko da stoji ko je obezbedio te uslove. Suviše smo dugo u košarci, poznajemo se od predvojničkih dana, nismo iz Sibira, jako dobro znamo određene stvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Jovanovic

    17. jun 2023 | 13:27

    Опет лупета,прави покриће за неуспех,сви су криви а само ја нисам.Гледај у своје двориште.Обрсдовић је за тебе господин човек а ти си један обичан лицемер .Где су паре са Косова када си био кординатор за Косово.

  • Mix

    17. jun 2023 | 14:04

    Ne valja Vujosevic, ne valja Danilovic, ne valja Pesic, ne valja Ostoja, ne valja Bokan, ne valja Sasa Obradovic, ne valja Zoran Savic, ne valja Zeljko Obradovic, ne valja ovaj Slovenac sto vidi Aba.... Niko ne valja samo je covke posten i zlatan

  • S.z

    17. jun 2023 | 13:01

    Pa čekajte ljudi pobogu AKO SU PAPIRI BILI ISPRAVNI kako je bilo KO mogao sprečiti registraciju ??? Zašto bi neko odbio registraciju ako je sve po propisima ???Dokle više tih laži, zamena teza, blaćenja i trovanja javnog prostora ma koja tema da je u pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA