Vreme čitanja: oko 1 min.

"Jaramaz odlazi iz Bajerna? Ne znam, ali biće promena": Pešić dao zagonetnu izjavu o budućnosti Srbina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Plejmejker će po svemu sudeći ostati u Nemačkoj

  • 0
Marko Pešić Foto: TOBIAS HASE / AFP / Profimedia

Srpski reprezentativac Ognjen Jaramaz po svemu sudeći neće ovog leta menjati klub, iako se često pominjao kao potencijalno pojačanje Partizana. Međutim, generalni menadžer kluba iz Bavarske, Marko Pešić je u svojoj izjavi za Sport klub rekao da ni sam nije nije siguran.

Jaramaz ima važeći ugovor sa Bajernom i za sledeću sezonu, što je i ključna stavka koja će srpskog košarka ostaviti u Minhenu.

To je potvrdio i Marko Pešić, koji ističe da su on i Vladimir Lučić pod ugovorom i da će najverovatnije ostati u Nemačkoj.

- Čitao sam i ja razne stvari u novinama, ali od toga nema ništa. Jaramaz ima ugovor za sledeću sezonu, a Lučić na još dve sezone. Mediji pišu, ali lično ništa konkretno ne znam o tome. Imamo srž tima koju čine nemački igrači jer u Bundesligi moramo da imamo šestoricu domaćih košarkaša. Tu imamo kontinuitet, za šta je Lučić veoma bitan. Upravo smo u fazi analize sa Pablom Lasom, našim novim trenerom. Siguran sam da ćemo imati određeni "fejs-lifting" tima, ali koliko će promene biti i koja ćemo pojačanje dovesti, trenutno je veoma teško reći. Definitivno će biti nekih promena.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić otkrio na koje igrače čeka do početka kvalifikacija za SP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA