Vreme čitanja: oko 1 min.

Brat Nikole Jokića u Beograd je sleteo sa posebnom majicom: Pogledajte njegov "šampionski" stajling

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ista majica bila je viđena i na paradi u četvrtak u Denveru

  • 11
Nikola Jokić aerodrom Foto: Filip Plavčić

Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić sleteo je na Aerodrom "Nikola Tesla" danas oko 15.00 časova i odmah posle toga se zaputio za Sombor, gde će provesti naredne dane sa svojim najbližim prijateljima i porodicom i proslaviti osvojenu NBA titulu.

Ekipa Telegrafa jedina je na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekala najvećeg srpskog asa, koji je došao na VIP terminal, gde su ga sačekala i tri skupocena automobila marke Mercedes Brabus, Rendž Rover i Ford u kojima je zajedno sa porodicom otputovao ka rodnom Somboru.

Zajedno sa Nikolom doputovala su i njegova braća, Strahinja i Nemanja, a koji su mu pomogli kod utovara ne tako lakog prtljaga.

Njegov brat Nemanja je na sebi nosio i majicu koja je posebno bila posvećena Denverovom osvajanju NBA titule. Na njoj je ogromnim slovima bilo ispisano "22-23 NBA CHAMPIONS DENVER NUGGETS - Bring it in" ("22-23 NBA šampioni, Denver Nagetsi - donesite trofej").

Zabranjeno je preuzimanje foto i video materijala bez izričite dozvole redakcije portala Telegraf u bilo kakvom obliku, uključujući i društvene mreže.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jokić sa ženom i ćerkom stigao u Beograd: Ekskluzivni snimak Telegrafa sa aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA