Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivno! Nikola Jokić za volanom skupocenog Brabusa, srpski as se sam "odvezao" sa aerodroma u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre toga, on je pomogao i pri utovaru mnogobrojnih stvari

  • 22

Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić doputovao je u Srbiju gde je oko 15.00 časova sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" privatnim letom iz Denvera, a posle osvajanja NBA titule pobedom protiv Majami Hita u velikom finalu.

Srpski as doputovao je zajedno sa svojom porodicom i prijateljima, pa su se tako na izlazu terminala "ređali" njegova supruga Natalija, ćerkica Ognjena, braća Strahinja i Nemanja, kao i mnogi drugi.

Već na terminalu je Nikolu Jokića dočekao pravi mali konvoj skupocenih vozila, a u jedno od njih seo i je naš veliki as.

U pitanju je vozilo marke Mercedes Brabus koje je vredno preko 500.000 evra, a gde je Nikola seo zajedno sa svojom suprugom Natalijom i krenuo da "manevriše" šampionski.

Za Nikolom su momentalno krenula i preostala dva automobila marke Lend Rover i Ford, a koja su bila skoro u potpunosti "natovarena" koferima.

Pogledajte ekskluzivan snimak sa aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu.

Zabranjeno je preuzimanje foto i video materijala bez izričite dozvole redakcije portala Telegraf u bilo kakvom obliku, uključujući i društvene mreže.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jokić sa ženom i ćerkom stigao u Beograd: Ekskluzivni snimak Telegrafa sa aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA