≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi će moći da gledaju konjičke trke iz Sombora: Evo gde možete da pratite uživo Jokićevog "Dream Catchera"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obezbeđen je direktan televizijski prenos sa hipodroma

  • 1
Nikola Jokić, Trke konja u Somboru Foto: Milena Đorđević

Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić doputovao je u Srbiju, pošto je danas u 15.00 časova sleteo na Aerodrom "Nikola Tesla" u glavnom gradu Srbije, a posle osvajanja NBA titule sa svojim Denver Nagetsima.

On se odmah sa porodicom i prijateljima uputio ka Somboru, gde se sprema velika fešta za našeg asa, posle koje će se Nikola sasvim sigurno fokusirati na ono što mu je najveća strast.

A to su naravno konjičke trke! I baš ove nedelje se u gradu na severozapadu Bačke održava tradicionalni "Pehar grada Sombora", na kojem će učešće uzeti i Nikolina ergela koja će se boriti za glavnu nagradu.

Naravno, najpoznatije grlo u vlasništvu Jokićeve štale je sada već čuveni "Dream Catcher" od kojeg se dosta očekuje i na sutrašnjoj trci koja je na programu od 14.40 časova na Gradskom hipodromu u Somboru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Arena Sport TV (@arenasporttv)

Trka u organizaciji grada Sombora i Konjičkog kluba "Vojvođanin" kao i uvek privlači mnogo pažnje, pa su tribine redovno krcate zainteresovanima, u šta se proteklih godina uverila i ekipa portala Telegraf.

Dobra vest ove godine je da je obezbeđen i direktan televizijski prenos iz Sombora, pa će svi zainteresovani moći da isprate ovu lepu manifestaciju na TV "Arena Sport" sa početkom od 14.40 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić sa porodicom u besnoj mašini napustio aerodrom i pošao put rodnog Sombora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atila Hunski

    17. jun 2023 | 20:45

    Postujem Jokica, stvarno, njegov trud njegov uspeh, ali su mu somborski bogovi prodali hipodrum, i obicni ljudi vise ne mogu da dzogiraju, da se setajubhipodromom....kupio je kuce u centri grada.....i sad se zida velika hacijenda....ALI! time se menja arhitektura uskog centra grada.....i to se moze samo zato sto se ima love. E to me boli.....m

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA