Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Jović odlazi iz Majamija?

Vreme čitanja: oko 1 min.

A, opet možda i ostane

  • 1
Nikola Jović Foto: Tanjug/AP

Letos je Nikola Jović draftovan od strane Majamija. Prepoznao je Hit nešto u njemu i davao mu je šansu ove sezone da se dokaže, doduše, "na kašičicu", ali je igrao i dogurao je čak do NBA finala gde se borio protiv Nikole Jokića, a gde nije imao baš preterano velike šanse.

Jović je tek napunio 20 godina, bio je najmlađi igrač u finalnoj seriji, a na neki način važi i za budućnost kluba. Međutim, kako dopire glas iz SAD-a, Nikola Jović bi ovog leta već mogao da bude trejdovan za iskusnog NBA igrača.

Kako tvrde mediji iz SAD-a, Jović bi veoma lako mogao da ode put Vašington Vizardsa, zajedno sa još jednim pikom prve runde i uz nekoliko igrača, a sve kako bi se na Floridu doveo Bredli Bil, iskusni bek šuter, koji bi trebalo da bude ona "kockica koja nedostaje" Hitu da osvoji titulu.

Što se Jovića tiče, on je draftovan sa 27. pozicije, a ove sezone je odigrao 15 mečeva u NBA ligi, tokom kojih je imao prosek od 5,5 poena po meču, dok je u plejofu igrao samo sedam puta i to ne više od dva minuta po susretu.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić u poslednjem napadu nije dao Joviću da postigne koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пеђа

    18. jun 2023 | 12:00

    А добро је стартовао,имао је мечеве где имао и по 20п,ја сам чуо да се повредио негде на пола сезоне.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA