Vreme čitanja: oko 1 min.

Iznenađujuće kvote za treći meč ABA finala: Zvezda veliki favorit, kladionice ne veruju u Partizan!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brojne svetske i domaće kladionice odlučile su se da poverenje večeras poklone crveno-belima

  • 17
Košarka ABA liga finale Partizan Crvena Zvezda Foto: Mileta Mirčetić

Večeras od 20.30 časova se u dvorani "Aleksandar Nikolić" igra treća utakmica finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana. Ona bi mogla da bude i poslednja ukoliko crno-beli budu slavili, a u suprotnom nas nova čeka koliko za dva dana na istom mestu.

Ako pitate svetske i domaće kladionice, gotovo sve su složne da je Crvena zvezda uprkos dva poraza u "Štark Areni" od Partizana veliki favorit da produži seriju.

Tome u prilog ide činjenica da poslednjih pet godina nije viđen niti jedan brejk u finalnim serijama ABA lige, odnosno u svim mečevima slavili su domaćini. Partizan tako igra protiv tradicije večeras u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ako biste odigrali na Crvenu zvezdu večeras, gađali biste kvotu koja se kreće između 1,35 i 1,40 u domaćim i svetskim kladionicama. Pritom, ona masovno pada, pošto je pri objavljivanju kvota za meč ona iznosila oko 1,55!

Sa druge strane, kvota na pobedu Partizana se kreće oko 3,00, što je skok sa 2,40 na koliko je prvobitno bio procenjen trijumf crno-belih.

Ko će pobediti na trećem meču između Crvene zvezde i Partizana?

Glasajte

Prevedeno u procente, Crvena zvezda ima oko 70% da slavi na večerašnjem meču, dok Partizan sa druge strane ima 30%. Ili laički, ukoliko biste uplatili 100 dinara na pobedu crveno-belih, a oni trijumfuju, dobili biste 138 dinara, dok biste u istom slučaju samo ako crno-beli pobede dobili 300 dinara.

(Telegraf.rs)

Video: Detalj koji mnogi nisu primetili na derbiju: Poznato lice, da li se sprema dolazak u Partizan?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majstor

    18. jun 2023 | 18:05

    Idemoo po taj preokret. Napred Zvezdooo❤️

  • NekoKo

    18. jun 2023 | 18:17

    Ne znam na osnovu čega.? Ja sam prvi verovao pre finalne serije da je Zvezda favorit i da dobija seriju 3:1 ali sada posle 2 odigrane utakmice sve je jasno. Zvezdi preti metla, mada nerealno deluje da ekipa koja ima Nedovića, Kampaca i Vildozu bude baš tako počišćena.? Ivanović ove sezone definitivno nije uspeo da pripremi ekipu da bude najbolja u najvažnijim utakmicama.? Može on da izjavljuje šta hoće ali to je lično njegov loše odrađen posao. Kad ekipa maši u kontinuitetu, u najvažnijim mečevima sezone, zicere, otvorene šuteve i slobodna bacanja to bi bilo to. Na sve, opet kažem ma šta on izjavljivao, on nema poverenja u svoje najbolje igrače kojima je i više nego očigledno preneo lošu energiju. Posle par uzastopnih grešaka igrači poput Nedovića, Kampaca, Vildoze, Mitrovića i Petruševa se bukvalno zaboravljaju da postoje.? Ovo je inače i prva Zvezdina petorka koja mora da se forisra do padanja sa nogu, sve ostalo je jeftina demagogija i u službi alibija. Ako veruje da će titulu osvojiti sa Bentilom, Martinom i Lazarevićem tj. da će oni odugrati vrhunske partije to je kraj u startu. Bez velike diskusije, prosto rečeno nemaju oni taj kvalitet. Igraju po 18, 20 minuta ....Pa to je samoubistvo.

  • Lakirana cipelica

    18. jun 2023 | 18:37

    Kucu stavljam na poklon kvotu na partizan sampion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA