Vreme čitanja: oko 1 min.

ABA liga kažnjava Zvezdu i Partizan: Deo Pionira se prazni za 4. meč, sankcionisaće se i igrači crno-belih?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se neće svideti Crvenoj zvezdi

  • 85
KK Crvena zvezda - KK Partizan Foto: Mileta Mirčetić

Odigran je i treći meč finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, gde su crveno-beli upisali pobedu od 91:78, čime su i smanjili u seriji na 2:1. Tako su došli i do idućeg susreta, koji će biti takođe u Pioniru, ali, pomalo i ispražnjenom.

Naime, kako je "Sport klub" objavio, a što je potvrđeno i Telegrafu, Crvenu zvezdu i Partizan očekuju kazne zbog dešavanja u trećoj utakmici.

ABA liga još nije donela zvaničnu odluku, ali sve ide ka tome da će biti sankcija.

Crvena zvezda će proći dosta drastičnije, jer kako se navodi, jedan deo Pionira će biti ispražnjen za idući meč i to baš deo iza klupe tima iz Humske, ali i nekoliko redova oko terena. Takođe, crveno-bele očekuje i novčana kazna za ispade.

S druge strane, košarkaše Partizana, Džejmsa Nanelija i Jama Madara očekuju novčane kazne zbog ispada na zagrevanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora

    19. jun 2023 | 16:01

    Pa ovo je smejurija. Izgleda da partizan mora da osvoji barem nešto ove sezone.Evo druga godina, kako je Obradović na klupi ni jedan pehar nije uzeo

  • TzT

    19. jun 2023 | 15:55

    Mec broj 3 prosle godine partizan domacin, topovski udari sve po terenu, nije nista praznjeno.Ali Zvezda zbog par upaljaca vecito praznjenje. Bruka i sramota.

  • ZEMUNAC

    19. jun 2023 | 17:40

    BRUKA I SRAMOTA.AKO PARTIZAN MORA DA BUDE SAMPION ZASTO SE IGRA OVA FINALNA SERIJA. PARTIZANOVI NAVIJACI I IGRACI MOGU DA SE PONASAJU KAKO ONI HOCE JER TACNO JE DA SU ZASTICENI KAO BELI MEDVEDI. KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA? ŽELJKO BI NA SILU DA OSVOJI NESTO, I TO JE NAJUSPSNIJI TRENER.BRUKA I SRAMOTA CIME SE ULIZICE SVE SLUŽE....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA