≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostoja Mijailović reagovao na scene sa treće utakmice: "Neki su mnogo maštoviti u pravdanju incidenata"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Partizana nada se da će ABA liga sankcionisati sve viđeno u Pioniru

  • 49
OMR, Ostoja Mijailović Foto: Milena Andjela Misic-Atanackovic

Treći meč finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana doneo nam je i nemile scene pred njegov početak zbog čega je sam susret kasnio 25 minuta. Igrači crno-belih su se povukli u svlačionice, a odmah za njima otišli su i domaći.

Zbog svih scena oglasio se i predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, koji je dostavio pisanu izjavu portalu Mozzart Sport u kojoj navodi da ne želi da ulazi ni u kakav rat saopštenjima.

- Bez želje da ulazimo u neke nazovi ratove saopštenjima i jutarnjim programima po sistemu - oni 20 mi jedno pa se to izjednačava, želim da istaknem samo nekoliko činjenica - izjavio je Ostoja Mijailović, pa nastavio:

Mi smo u prve dve utakmice finala imali 37-38 hiljada gledalaca u Areni. Za 80 minuta košarke, pala su neka dva upaljača i jedan novčić na teren, što smo osudili kao i svaki verbalni delikt koji je došao sa tribina. Onda je došla treća utakmica i scene koje su svi mogli da vide. Iako su neki ljudi mnogo maštoviti u pravdanju incidenata, ne bih želeo da se bavim tim nesrećnim izgovorima - rekao je predsednik Partizana za Mozzart Sport.

Zaključio je da traži adekvatnu sankciju ABA lige za scene sa treće utakmice.

- Želim da istaknem da je naša borba takva da utakmice ABA lige ne budu zagađene glupošću i zlobom koji dovode do ugrožavanja fizičke bezbednosti aktera utakmice. A upravo to se desilo! Očekujemo da ABA liga to spreči, adekvatno kazni izgrede i u četvrtoj utakmici da se postupa po važećim pravilima ukoliko se izgredi ponove - objasnio je Mijailović u pisanoj izjavi portalu Mozzart Sport.

(Telegraf.rs)

Video: "Nadam se da će Partizan osvojiti, bolji su tim": Bogdan o finalu ABA lige, Jokiću, reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čačanin

    19. jun 2023 | 15:58

    Ti si prvi u maštovitosti pravdanja, a i ignorisanja incidenata koji činite vi i navijači JSD. Madar, Panter i Lesor dripačkim ponašanjem i gestovima provociraju navijače, dok Zvezdini ni u jednom trenutku nidu uradili ništa slično iako su vredjani na mnogo gore načine. Vi i Franjevci vredjate supruge i majke koje su se tek porodile, decu, porodicu i ništa vam nije sveto. A mi Čačani znamo najbolje kakav si ti čovek i na koji si način od limara postao milijarder.

  • Skorpion

    19. jun 2023 | 16:25

    Samo kad se ovaj oglasio, zna se kakav je kada se druzi sa drukarama.

  • Zis

    19. jun 2023 | 16:13

    Vaspitaju igrace da ne provocira ju prvi, Tako ste uradili u Madrid, pa vam ceo svet kriv, a kapiten nevinasce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA