Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprema se velika NBA bomba: Micić otputovao u Oklahomu na pregovore, da li će zaigrati sa Pokuševskim?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski bek je ove godine sa Efesom osvojio šampionat Turske

  • 3
vasilije micić Foto: MN Press

Razgovor o prelasku Vasilija Micića u NBA ligu nije nikakva novost. I tokom ranijih godina bilo je govora da bi srpski plejmejker mogao da zaigra u najjačoj ligi na svetu, ali je uvek naglašavano da bi to uradio samo ako bi dobio zadovoljavajuću ulogu u ekipi.

I njegov agent za evropsko tržište, Miško Ražnatović je isticao u nekoliko navrata da bi Vasa otišao jedino ako bi imao ulogu u svojoj franšizi. Micić je napravio i prvi korak ka odlasku u NBA ligu ranije tokom sezone kada je angažovao i agenta za teritoriju SAD.

A kako prenosi urednik portala Eurohoops, Aris Barkas, naš plejmejker već je otputovao u Oklahoma siti.

Podsetimo, Tanderi imaju prava na srpskog plejmejkera, tako da bi vrlo lako moglo da se dogodi u slučaju da obe strane budu zadovoljne, da konačno vidimo Micića u dresu NBA tima.

Pregovori mogu da počnu koliko ove sedmice, nakon što se završi NBA draft, tako da će njihov epilog biti poznat relativno brzo.

Pred Vasom je i uzbudljivo leto, jer se očekuje da se nađe i na spisku selektora Svetislava Pešića za predstojeći Mundobasket, koji počinje 25. avgusta, a naša selekcija igra u Manili.

(Telegraf.rs)

Video: Krstajić pred meč s Orlovima odbio da odgovori na pitanje srpskog novinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA