Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikolu Jokića snimili na ulicama Sombora i konačno je srećan: Evo kako srpski centar provodi zasluženi odmor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Baš kao sav normalan svet...i zaslužio je...

  • 10
Nikola Jokic, Hipodrom, Sombor Foto: Nikola Anđić

Srpski centar Nikola Jokić konačno je uspeo, posle naporne sezone i osvojene titule sa Denverom, da se "domogne" svog Sombora i Srbije i, po svemu sudeći, i te kako uživa. 

Naime, poznato je da Jokić najviše voli da vreme provodi sa porodicom i u svom gradu. On je u više navrata isticao koliko mu prija kada ima svoj mir, van terena, navijača i galame koju sa sobom nosi slava. Uz to, pre kraja finalne serije NBA lige u dva navrata je kupovao karte za Srbiju kako bi se što pre vratio.

Ipak, njegove blistave partije i odlična igra Nagetsa donele su titulu Denveru, prvu istorijsku, a posle proslave, parade, slavlja, i konjičkih trka, Nikola je konačno u sreidni koja mu najviše odgovara.

Tako, usnimljen je na ulicama Sombora sa svojom predivnom ćerkicom kako razgovara sa prijatlejem na ulici i uživa u mirnom letnjem danu. Zaslužio je...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Somborka

    21. jun 2023 | 14:08

    Pa naravno da šeta slobodno zasto i ne bi?Decko sasvim normalan i opusten jos da nema vas novinara da ga presrecete na svakom cosku bio bi verovatno jos opusteniji.E tako nas Jokara sada je zbog tebe ceo svet video moju zgradu🤪🤪🤪🤪

  • Beli

    21. jun 2023 | 14:09

    Zamislite, snimili Jokića na ulici. U jbt kao da su snimili Nikolu Teslu. Svaka čast njemu na sportskom uspehu ali preteraste sa njim više.

  • Vala

    21. jun 2023 | 14:21

    Dosadili ste vise i sa njim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA