Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Monaka mogu da odahnu: Obradović ostaje trener Kneževa

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Saša će ostati. Nikada nije bilo ni najmanje sumnje."

  • 0
Saša Obradović, Olimpijakos - Monako, 19.5.2023. Foto: Klodian Lato / Eurokinissi / imago sportfotodienst / Profimedia

Nakon što je Monaku doneo prvu i istorijsku titulu u košarkaškom šampionatu Francuske, postavljalo se pitanje gde bi Saša Obradović mogao da nastavi svoju trenersku karijeru. Čak se i navodilo da mu je spremljena i zamena u liku Ćavija Paskavala, a  povodom toga oglasio se Generalni menadžer kluba Oleksej Jefimov.

On je demantovao navode da srpski stručnjak ovog leta menja sredinu.

- Ne znam zašto je Saša bio toliko zabrinut. Saša će ostati. Nikada nije bilo ni najmanje sumnje - izjavio je Generalni menadžer " kneževa".

Podsetimo, Obradović je u karijeri dva puta vodio Monako. Prvi mandat je trajao od februara 2019. godine do juna 2020. godine, da bi ubrzo postao trener Crvene zvezde gde se nije proslavio.

U decembru iste godine dobio je otkaz, a godinu dana nakon toga, tačnije 13. decembra ponovo postaje trener Monaka. Vodio je klub do istorijske titule i fajnal-fora u Kaunasu.

Tokom karijere, nekadašnji srpski reprezentativac je pored pomenutih klubova trenirao i Keln, Kijev, Turov, Donjeck, Albu i Lokomotivu Kuban.

Kao igrač je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio šest medalje, tri zlata i bronzu na evropskim prvenstvima, zlato na svetskom i srebro na olimpijskim igrama.

(Telegraf,rs)

Video: Saša Obradović pre godinu dana kod Tarabića poželeo želju i ostvarila mu se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA