≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradović pred majstoricu: "Preklinjem navijače da budu na nivou, daćemo sve od sebe da postanemo prvaci"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meč večitih će se odigrati u četvrtak od 20 časova

  • 41
Zeljko Obradovic, KK Partizan Printskrin: Youtube / BC Partizan TV

Trener Partizana Željko Obradović je, pred sutrašnju majstoricu finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde, pozvao navijače na fer navijanje, a da će crno-beli pokušati da im vrate titulom.

- Peta fanalna utakmica, 2-2 u seriji. Izjednačeno je. Želim naravno prvu poruku da pošaljem navijačima Partizana koji su bili fenomenalni ove godine, koji su nosili tim, koji su nam bili vetar u leđa, koji su uvek davali dodatnu motivaciju svima nama, da i u ovoj utakmici to ponovo rade. Da bodre ekipu, ali da, naravno, sve protekne fer i sportski. Da ne padne nijedan novčić na teren. To bi nam bilo najveća pomoć. I molim ih, i preklinjem ih da navijanje bude na nivou. Bez ikakvog vređanja. I ponavljam, bez ikakvih bacanja papirića ili novčića na pakret. Još jednom – to bi bila najveća moguća pomoć koju mogu da nam pruže u ovom trenutku. Naravno, probaćemo da damo sve od sebe da seriju završimo tako što ćemo da pobedimo i postanemo prvaci ABA lige, protiv jednog odličnog tima kao što je Crvena zvezda - kazao je Obradović.

Meč večitih će se odigrati u četvrtak od 20 časova.

Kevin Panter, kapiten crno-belih, takođe obećava borbu.

Kapiten crno - belih, @kpjunior_ pred peti duel finalne serije plej-of faze ABA Lige izjavio je:- Daćemo sve od sebe. Ovo je poslednja utakmica u sezoni. Ovo je meč za titulu. Moramo da damo sve od sebe. Atmosfera u timu je jako dobra. Potrudićemo se da odbranimo domaći teren. Iza nas su teške utakmice, ali zadržali smo dobar duh, svi se osećaju dobro i svi želimo pobedu. Očekujemo veliku podršku navijača. Uživali smo sa njima cele sezone, nadam se da ćemo uživati zajedno i u ovoj poslednjoj utakmici. Bilo je zadovoljstvo igrati pred njima i nadamo se da ćemo na terenu završiti posao kako treba - naveo je Panter.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalna rampa koja je prelomila derbi: Hasan Martin izblokirao Jama Madara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    21. jun 2023 | 21:53

    interesantno je da se uvek dešavaju incidenti na utakmicama kada igra partizan i jako je čudno da nikad oni nisu krivi.

  • opet ponavljam

    21. jun 2023 | 21:49

    partizan je kao veoma veoma loš roditelj koji je uvek spreman da linčuje bilo koje dete iz komšiluka za najmanju moguću sitnicu. MEĐUTIM kada njegovo dete napravi veliku problemčinu za problemčinom (da ne kažem sranje) onda se on pravi kao da se ništa nije desilo.

  • miro

    21. jun 2023 | 20:41

    Sve vidis kod Srpskog ponosa a kod sekte nista.More mars koga zamajavas?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA