≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaški klub Crvena zvezda i ove godine u najužoj konkurenciji za najbolji marketing Evrolige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli su i pre toga dobijali nagrade u ovom segmentu

  • 1
KK Crvena zvezda - KK Partizan Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je u četvrtak uveče veliko priznanje, pošto se ponovo nalazi u najužoj konkurenciji klubova koji će biti nagrađeni za najbolje marketinške aktivnosti i marketing među svim klubovima Evrolige i Evrokupa. 

Zvezda je već osvajala drugo i treće mesto u više navrata za najbolji marketing u konkurenciji svih klubova Evrolige i Evrokupa (42 kluba), a ponovo se nalazi u najužoj konkurenciji među osam klubova (od kojih su dva iz Evrokupa i šest iz Evrolige).

Klubovi su imali mogućnost da kroz video prezentacije predstave sve ono što su uradili u sezoni koja je na izmaku: kampanje za prodaju karata, marketinške akcije, promocije, društveno odgovorne akcije, dodatne aktivnosti i akcije koje su promovisale sve vrednosti takmičenja i kluba koji učestvuje u tim takmičenjima.

Crvena zvezda je to uradila kroz atraktivnu prezentaciju u kojoj je narator bio legendarni košarkaš i kapiten kluba, igrač Baskonije, nekadašnji reprezentativac i višestruki osvajač nagrade Alfonso Ford – Igor Rakočević.

U najužoj konkurenciji za takmičarsku sezonu 2022-2023 našli su se sledeći klubovi: Anadolu Efes Istanbul , Crvena Zvezda, Bajern Minhen, Fenerbahče Beko, Pariz, Hamburg, Virtus Bolonja i Žalgiris Kaunas.

Crvena zvezda je u poslednjih šest godina redovno u najužoj konkurenciji za ovo priznanje.

Proglašenje najboljih biće 4. jula ove godine.

(Telegraf.rs)

Video: Igrači Zvezde sačekali košarkaše Partizana da zajedno izađu u svlačionicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA