≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavile se glasine da su navijači Zvezde došli do karata za Arenu, Partizan hitno reagovao saopštenjem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli su istakli da će učiniti sve da do incidenata ne dođe

  • 32
KK Crvena zvezda - KK Partizan Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde večeras od 20.00 časova igraju majstoricu na kojoj će se boriti za titulu šampiona ABA lige za tekuću sezonu u "Štark Areni".

Interesovanje je ogromno, očekuje se da Arena bude ispunjena do poslednjeg mesta. Međutim, nekoliko sati pred utakmicu pojavile su se glasine da su neke od ulaznica završile u rukama navijača Crvene zvezde.

Stoga se Partizan oglasio hitnim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Postoje glasine da će u halu doći ljudi sa namerama da prave incidente! Ukoliko ih primetite, učinite sve da do incidenata ne dođe!

Molimo sve navijače da večeras bodre svoj tim na način po čemu smo svima prepoznatljivi! Srce, ruke, glas! Prag tolerancije neće postojati, stoga najmanji incident, bačeni predmet na teren, biće momentalno sankcionisan, a kamere Štark arene pratiće sva dešavanja!

Dokazali smo da nismo isti! Pokaži da te pokreće ljubav, a ne gnev! Nema revanšizma, samo Partizan - napisali su iz kluba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović u neverici ponavljao jednu stvar ispred svlačionice posle poraza od Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    22. jun 2023 | 17:18

    Hahah kako jadno, da opravdaju nerede koji se spremaju pa u fazonu cigani krivi .... najjadniji klub KK PARTIZAI

  • Milojica

    22. jun 2023 | 16:40

    Nikad nemozemo biti isti! Vi vredjate porodice protivnicki igraca ,vasi igraci pa cak i kapiten neponasaju se prema protivnickim igracima kao rivali.. zato gosoodo iz Partizana i nismo i necemo nikad biti isti..

  • BGD

    22. jun 2023 | 17:34

    Covece kako ovo toboze pokusavaju da sprece nasilje ,a sa ovakvim stvarima i izjavama namerno podsticu upravo ono sto kao hoce da sprece. Uvek to rade. Neverovatno je kako im se ovakvi pokusaji tolerisu i kako ih ne pocnu hapsiti.. Ovo su radili i zadnji put kad su osvojili titulu u fudbalu. Svi se secamo sta je predhodilo toj tituli mesecima unazad. Ovo je toliko gadno da je stvarno zaslosno gledati kakvim “titulama” se ponose. Ovako se bore protiv mrznje??? Hajde Zvezdo, molim te pobedi. Pokazi im koliko su jadan i mali klub…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA