Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislim da ovo nije naša realna slika, moje devojke imaju veliko srce": Đorđević o teškom porazu od Belgijanki

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mina je svesna da je sada cilj domoći se Olimpijskih igara u Parizu

  • 1
Ženska košarkaška reprezentacija Srbija - Australija Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije doživela je težak poraz od selekcije Belgije (92:52) čime su ostale bez medalje na ovogodišnjem Evrobasketu koji se održava u Ljubljani.

Naše devojke nisu imale nikakve šanse protiv sjajnih Belgijanki, a jedna od devojaka koja je bila na terenu bila je Mina Đorđević. Ona ističe da ovo nije stvarna slika reprezentacije.

- Stvarno mislim da ovo nije stvarna slika i naša najbolja igra i presudno je bilo otvoranje utakmice kda su imale 12:0 i protiv tima kao što je Belgija je to nedopustivo. Probale smo da se vratimo, a onda idu naši promašaji i one su sve pgoodile i rezultat je bio nerealan - poručila je Mina Đorđević.

Ostaje cilj plasirati se na Olimpijske igre.

- Evrobasket je takvo takmičenje da nema prostora da žalimo i nismo ispunili cilj borbe za medalju, ali ostaje cilj plasmana na Olimpijske igre, sada sačekamo protivnika i treba da se spremimo za ono što sledi, znamo kvalitet Francuske i Crne Gore i zasluženo su tu i mi moramo da odmorimo glave i psihički spremne da budemo jer ništa nije gotovo i imamo još nadamo se dve utakmice - izjavila je reprezentativka naše zemlje.

Imala je velike reči za svoje saigračice, dajući im podršku da što pre zaborave sve ovo.

- Većina njih su bile moje saigračice i uz njih sam, imaju veliko srce i borbene su, a bile su autsajder i pokazale koliko mogu i nadam se najboljem ishodu ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Marina Maljković ostaje selektorka Srbije: Smena generacija je teška

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA