Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivni Anđušić pustio suzu i naglasio: "Ovu titulu posvećujem njemu..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Proslava će uslediti

  • 0
Danilo Anđušić Foto: Telegraf.rs

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić podelio je svoje prve impresije posle osvojene titule u ABA ligi.

- Ne znam šta bih rekao sada, da se sve slegene prvo posle jako duge sezone koja se završila sa ovom dugo očekivanom titulom. Ponovo je dobro što smo klub sa najviše titula u jadranskoj ligi, prelepa stvar verovatno i za naše navijače. Naravno, što smo prekinuli post i vratili trofej u naše vitrine. Ono što smo želeli od početka sezone i što nam je bio glavni cilj. Mnogo stvari mi se mota po glavi, drago mi je što nismo dozvolili da nam se ponovo dogodi Madrid. Svi smo razmišljali o tome "neće valjda opet", ali smo bili sigurni u nas i ono što smo radili sve vreme. Sada je vreme za slavlje.

Proslava će uslediti.

- Nego šta će! Treba da se proslavi ova titula i ovaj prsten. Žena će da se ljuti na mene što neću moći da nosim burmu! Znači mi, znači mi mnogo... - onda je dobio sina u naručje:

- Najviše mi znači zbog ovoga i to što sam postao otac, posvetio bih ovaj trofej njemu - naveo je između ostalog Anđušić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA