≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sestra mu je lepotica, iza sebe ima tragičnu životnu priču: Ko je Jokićev novi saigrač sa drafta?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stiče se utisak da su Nagetsi dobro birali, sudeći po poziciji koju su imali

  • 0
Paris Strouter Printskrin: Instagram/paris.strawther

Dobio je Denver na ovogodišnjem NBA draftu trojicu igrača kao 29, 32. i 37. pika, ali svakako veću pažnju je privukao Džulijan Strouter koji je izabran u prvoj rundi.

Najviše zbog toga što je u pitanju perspektivan košarkaš i dobar šuter koji je za Gonzaga Univerzitet u proseku beležio 15,2 poena po meču i 6,2 asistencije - dok je godinu dana ranije šutirao čak 40 odsto za tri poena.

Strouter potiče iz sportske porodice, jer mu je i sestra Paris svojevremeno igrala košarku, a u pitanju je prava lepotica - što se može videti i po fotografijama na Instagramu.

Međutim, ono što je obeležilo njegov život jeste tragedija koju je imao sa samo devet godina, kada mu je preminula majka.

- Bolelo me je jer sam uvek bio mamin dečak dok sam odrastao. Bolelo me je, ali znao sam da ona ne bi želela da budemo tužni zbog nje i da se osećamo loše i da budemo ovde i stalno se durimo. Ona želi da izađemo tamo i uradimo to za nju, tako da ja to radim dan u dan.

Džulijan se čak i na terenu ponekad oslanja na nju.

Džulijan Strouter Foto: AP/Tanjug

- Ponekad kažem: "Mama, treba mi nešto. Daj mi nešto, molim te, jer mi treba." Ona je uvek tu za mene. Znam da sve ovo gleda i veoma, veoma je ponosna. Sve vreme osećamo njeno prisustvo sa nama. Nedostaje nam naravno, ali znamo da je sa nama - rekao je novi as Denvera svojevremeno:

- Jednom sam se zaista zaljubio u ovu igru, ovo je ono što sam želeo da radim. Uvek me je podržavala, i znam da me podržava do danas, tako da je sve što radim za nju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA