Vreme čitanja: oko 1 min.

"San je upravo postao java": Tristan Vukčević se po prvi put javio nakon što je izabran na draftu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš nije krio oduševljenje

  • 2
KK Partizan - KK Borac Foto: MN Press

Neverovatna 24 sata su ostala iza košarkaša Partizana, Tristana Vukčevića, koji je po svemu sudeći i ostvario san kojem teže mnogi ljudi koji odaberu igru pod obručima. Sa crno-belima je slavio protiv Crvene zvezde u finalu ABA lige, a potom je odabran i na NBA draftu.

Nije se Vukčević naigrao previše u finalu, u majstorici, a mislima je već bio i na NBA draftu, koji se održavao nekoliko sati kasnije.

On je bio jedini predstavnik Srbije, ali i čitave ABA lige, a izabran je sa 42. pozicije od strane Vašingron Vizardsa, koji će mu pružiti šansu da se pokaže i dokaže u NBA ligi.

Dugo je trebalo Tristanu da se oglasi nakon što je izabran, a to je uradio putem Tvitera gde je ostavio samo jednu poruku.

- San je postao java - napisao je Vukčević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    24. jun 2023 | 10:15

    Da je pametan da ostane još kod željka da nauči nešto

  • Oapa

    24. jun 2023 | 10:40

    Decko je na zalost zajunio da ode u NBA, a da se u Evropi nije cestito naigrao niti stekao kakvo iskustvo. NBA zahteva vise od Evrolige, a on ni nju igrao standardno nije. Steta da decko propadne sjajne fizikalije, motorika, tehnika suta kao iz knjiga, sut dobar ali prerano je ovo momce, samo ces da protracis svoj ogroman potencijal, jer za NBA trenitno nisi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA