≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan ostaje bez jednog od najboljih? Monako poslao ponudu za košarkaša crno-belih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko je interesovanje za košarkaše crno-belih, a kao jedan od glavnih kandidata koji bi među prvima mogao da napusti Partizan jeste Dante Eksum

  • 16
KK Crvena zvezda - KK Partizan Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana su kompletirali sjajnu sezonu osvajanjem regionalne ABA lige, ali čini se da će crno-beli teško zadržati šampionski tim na okupu.

Veliko je interesovanje za košarkaše crno-belih, a kao jedan od glavnih kandidata koji bi među prvima mogao da napusti Partizan jeste Dante Eksum.

Prethodnih dana pisalo se o tome da je Australijanac na vrhu liste želja Panatinaikosa, i da će "zeleni" iz Atine svim silama pokušati da ga dovedu u svoje redove.

Ipak, čini se da Grci nisu jedini koji su "zagrizli" za Eksuma. Kako javlja poznati košarkaški novinar Luka D' Alesandro, Monako je poslao zvaničnu ponudu za Eksuma. 

Finansijski detalji i dalje nisu poznati, i čeka se konačan rasplet situacije. Takođe, Eksum nije jedini koji bi mogao da napusti crno-bele, s obzirom na to da se prethodnih dana dosta govorilo i o sudbinama KIevina Pantera i Matijasa Lesora, koji su takođe dovođeni u vezu sa Panatinaikosom.

(Telegraf.rs)

Video: Dante Eksum otkrio kojeg je pola dete koje je na putu: Rekao i da li će poneti srpsko ime

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    24. jun 2023 | 18:22

    Svi smo svesni da ni jedan košarkaš neće doći da igra kod nas baš sto voli nego da se dokaže i onda ode da igra za veće pare. Žao mi je što nije država sto posto uz nas kao što je uz FMP-2 pa da nam plaća igrače kao Kampaca onda nebi odlazili. Šta je tu je hvala svakom igraču i srećan put svi igraju za pare. JEDAN PARTIZAN IMAMO!

  • Nikola

    24. jun 2023 | 17:01

    Samo da kapetan ostane

  • Ivan

    24. jun 2023 | 20:30

    Svi koji zele da idu, neka odu, ima dosta kvalitetnih igraca na trzistu, a Partizan ima novca da ih dovede, ali treba birati igrace i po ljudskim kvalitetima, sem Ledeja i Nanelija, ova ekipa stranaca se nesto nije proslavila po tom pitanju, narocito Lesor, tako da bi njega prvog kasirao, mentalno je nestabilan, a takvi igraci nam ne trebaju. Panter ako zeli, nek ostane, i bilo bi dobro za njega, a i za Partizan da ostane jos jednu sezonu, posle moze u Real Madrid, Panatinaikos, gde god zeli, jos je u najboljim godinama za kosarku, sa jos jednom sezonom u Partizanu bi napredovao, i pokazao da ipak nije sve u vecoj novcanoj ponudi Panatinaikosa, jer ce mu i Partizan ponuditi sigurno mnogo bolji ugovor. Ledej ne verujem da ce ostati, a za Pantera imam utisak i pored svega da hoce, a time bi kupio i navijace Partizana za sva vremena. Niko ne pominje Veselog, a on ima samo 33 godine, i sigurno moze jos da pruzi u kosarci, Vilijam Gos bi nam strasno dobro legao i eksplodirao bi u Partizanu, jer je jos mlad ima 28 godina, posto je prethodne sezone stagnirao, doduse u Realu, sa kojim je osvojio evrotitulu, mislim da bi mu u ovoj fazi karijere to bilo itekako potrebno. Voleo bih da Andjusic ostane, jer igra srcem za Partizan, i jedan je od najboljih momaka u Partizanu, iako cesto ne pruza najbolje partije, ima zavidno kosarkasko iskustvo, ali mislim da bi trebao da radi da popravi sut, koji ga je cesto izdavao ove sezone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA