Vreme čitanja: oko 1 min.

"Svaka muka postaje radost, posle 6 godina sam srećan": Oglasio se Ostoja Mijailović posle osvajanja ABA lige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je njegova prva titula na čelu kluba kao predsednik

  • 41
Željko Obradović, Ostoja Mijailović Foto: MN Press/Marko Metlaš

Košarkaši Partizana su uspeli da osvoje svoju prvu titulu u ABA ligi posle 10 godina i to tako što su slavili protiv Crvene zvezde u samom finalu sa 3:2. Odlučujući meč je odigran u Beogradskoj areni pred više od 22.000 navijača i crno-beli su slavili sa 96:85.

Posle meča je usledilo i ogromno slavlje kako igrača, tako i stručnog štaba i uprave kluba, jer su postali šampioni ABA lige posle dugog "posta".

Prošlo je određeno vreme, a povomd titule se oglasio i Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, koji je rekao da je ovo radost.

- Hvala svima na ovoj istorijskoj godini, veoma uspešnoj za naš Partizan. Posle šest godina rada sam konačno u potpunosti srećan i ponosan! Nekada je jako teško biti na čelu ovako velikog kluba, ali posle sezone kao što je ova, svaka muka postaje radost! Idemo dalje- napisao je Mijailović putem svog Tvitera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sever

    24. jun 2023 | 20:34

    Izvini,a zasto si srećan? Zato sto je Zvezda sampion Srbije? Zato sto je Zvezda uzela kup? Zato sto je ZVEZDA uzela DUPLU KRUNU? Zato sto je od tri trofeja uzela DVA NAJVECA? Zato si srećan? Blago vama sa takvim mozgom!

  • As

    24. jun 2023 | 21:55

    Ostoja srecan kao dete kad mu kupis igracku.Tako su mu kupili prvo zeljka,igrace malo skuplje,kupili mu euroligu pa sada i aba ligu tako da sada dete ima sa cim da se igra.A tata neka placa porez.

  • Bane

    24. jun 2023 | 20:28

    Alooo bre,šta ste osvojili? Titulu takmičenja koje danas,sutra vise nece ni postojati,koje će svi za par god zaboraviti,o cemu vi? O cemu ti? Od 3 trofeja osvojili ste 1 i to onaj najmanje vredan! Kup-ZVEZDIN, titula-ZVEZDINA,dupla kruna-ZVEZDINA,to je ono sto se pise,a sve ostalo je samo onako uz put,prolazno!!!!!! Dovidjenja,laku noć!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA