Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Velika želja Partizana na meti nekoliko Evroligaša, ima i bogate ponude iz Rusije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gde će Nenad Dimitrijević nastaviti karijeru posle sjajnih partija u dresu Uniksa

  • 1
Nenad Dimitrijević Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

MVP VTB lige Nenad Neno Dimitrijević ovog leta je slobodan igrač, a to ga je učinilo "traženom robom" na tržištu.

Dimitrijević je kao pozajmljen igrač Valensije protekle sezone igrao za Uniks, sa kojim je osvojio titulu uz priznanje za najkorisnijeg igrača.

Jedan od klubova koji je ga žele je i Partizan, a Dimitrijević je uhvaćen u kadru i kako bodri crno-bele u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde u Areni.

Navijači Partizana već duže mu pišu na Instagramu i poručuju mu da je vreme da 25-godišnji plejmejker ispuni dečački san i zaigra za Partizan.

Međutim, kako saznajemo, crno-beli će imati izuzetno jaku konkurenciju, jer je mnogo jakih klubova koji žele Dimitrijevića u svojim redovima.

Dimitrijevića žele Bajern Minhen i Fenerbahče od klubova iz Evrolige, a posebno je zanimljiv Pablu Lasu, koji je imao prilike da ga vidi na delu dok je trenirao Real, a Dimitrijević igrao u Španiji, prvo za Huventud od 2016. a potom od 2021 i za Valensiju.

Ali, posebno bogata ponuda stiže upravo iz Rusije, koja je značajno veća od onoga što je Partizan spreman da ponudi sjajnom plejmejkeru i reprezentativcu Severne Makedonije.

Ostaje da se vidi da li će novac biti presudan, ili bi kod Dimitrijevića moglo da proradi i navijačko opredeljenje, kao i faktor Željko Obradović, ali i atmosfera koju Grobari prave, a kojoj je i sam svedočio tokom finalne serije ABA lige.

(Telegraf.rs)

Video: Igrači Partizana prekinuli konferenciju Željka Obradovića i ispolivali ga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko lazovic

    26. jun 2023 | 06:49

    Egzum madar avram ako neko ode pa da on dodje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA