Sportski direktor Zvezde otkrio koji igrači ostaju i progovorio o statusima Kampaca, Vildoze, Raduljice...

Milan Dozet obelodanio određene informacije oko prelaznog roka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Insajder poverljivo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    26. jun 2023 | 17:20

    On se kao pita.? Na njegovom kao stolu.? Nisu razgrabljeni samo oni koji veze sa mozgom nemaju izuzev za sada Nedovića i Mitrovića. Hoćeš domaće igrače?. Ok. pa onda si najpre morao da zadržiš na okupu: Nedovića, Mitrovića, Petruševa i Dobrića. Kakav Davidovac, čovek već tri sezone igra slabo a poslednju u CSKA je odigrao očajno. Lazarević, Kuzmić, Raduljica i Ilić su same po sebi katastrofalne greške. Pored te červorice to su još i Nikola Ivanović, Bentil, Martin Holand. Ova grupa velika grupa igrača, faktički ceo tim sa Lazićem i Markovićem bi ispala u prvoj fazi takmičenja u Evro kupu. To je otprilike igrački gledano nivo, ovogodišnje Budućnosti. Ko je nakrcao takve igrače.? Neki mnogi veliki stručnjak. Igraš Evro ligu i u sastavu imaš 10 od kojih su 2 nespobna da igraju jer su faktički penzioneri, a osmoricu elementarno tehnički i taktički neobučenih igrača. Ipak neko im je dao ugovore i to košta. Kao oni gledaju svaki dinar...Vidim kako gledaju. Plaćaju 10 igrača koji ili bukvalno ne igraju ili malo,malo imaju negativnu valorizaciju, što binu prevodu značilo bolje da i oni nisu igrali.

  • Gagi

    26. jun 2023 | 10:19

    Kako se u Zvezdi sistemski radilo svih ovih godina govori cinjenica, da se Partizan koji se konsolidovao uspeo vec u drugoj sezoni da nam uzme titulu. Da je postojao ikakav sistem o i nama jos 5-6 godina ne bi titulu uzeli sve da im je trener Sveti Patar licno.

  • Nosmoking

    26. jun 2023 | 10:13

    Pogledaj ti to, sve njihovi komentari, nicim izazvani..a kada odes na njihovu vest da im malo izaperes mozak pocinje kmeka..To bi samo nipodastavalo, gasilo sve oko sebe, samo oni da budu, da nema drugih klubova u Srbiji.. Jad i cemer, pacenici….uvek bili!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA