≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preokret: Real Madrid želi Kevina Pantera, Španci spremili i ogroman novac za njega i Kampaca!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravo niotkuda

  • 16
KK Partizan - KK Real Madrid Foto: Mileta Mirčetić

Iako se prethodnih dana dosta govori o potencijalnoj promeni kluba Kevina Pantera, inače kapitenu Partizanu, ali i njegovom ostanku, sve je izvesnije da će Amerikanac iduće sezone nositi novi dres. Posle spekulacija o Panatinaikosu i Barseloni, pojavio se i treći klub.

Naime, kako tvrdi španski "AS", Real Madrid je spremio takođe bogatu ponudu za Kevina Pantera koja iznosi 1.800.000 evra po sezoni! Španci su baš zagrizli za košarkaša koji ih je mučio tokom TOP 8 faze, kada je i postigao trojku u poslednjim sekundama za prvi trijumf Partizana.

Ipak, tu seriju je obeležio i sukob u koji je ušao sa Serhijom Ljuljom, zbog kog je dobio suspenziju u Evroligi, dok bi "Kraljevski klub" sada želeo i da odvede u Španiju.

Spreman je novac, ali to nije sve, pošto je sve izvesnije da će Real Madrid vratiti i Fakunda Kampaca iz Crvene zvezde, a prema pisanju španskog lista, oni su oslobodili više od 6.000.000 evra u svom budžetu kako bi doveli ovaj dvojac iz Beograda.

Podsetimo, pored Reala, ponudu od preko 2.000.000 evra je spremio i Panatinaikos, dok i Barselona želi da vidi Pantera u svojim redovima. Pored njih, nije tajna ni da će Partizan pokušati da ga zadrži u svojim redovima, ali, pitanje je koliko će moći da parira kada je reč o plati.

(Telegraf.rs)

Video: Trojka Pantera u poslednjoj sekundi poluvremena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cisto da se zna

    26. jun 2023 | 12:13

    Cisto da se zna. Kampaco nije igrao EL zbog reala. Sto je covic i sam priznao na pocetku sage. A onda sada potura pricu o Savicu jer je prosla za malog topica. Cisto da se opere i da ga delije ne bi bojkotovale upravo zato sto daje kampaca u real. Zvezda nije usla u top8 samo zato sto je real mocan, a zvezda mala i mora da proguta sve sto oni isplaniraju

  • Aca

    26. jun 2023 | 12:17

    Ako mu ne budu dali minutazu i ukogu kao sto je imao u Partizanu,biće mućak. Ovde je kapiten,Zeljko mu je nasao žicu na psihickom planu sta i kako. Ako bude bio epizodista,pasce mu motivacija,samopouzdanje,i razocarace se.

  • Boske100

    26. jun 2023 | 12:23

    Da li neko hoće Želimira Rumenkovića i onog balvana Savića?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA