Vreme čitanja: oko 1 min.

Serđo Skariolo ostaje u Virtusu i naredne sezone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što mu je propao angažman u NBA ligi, gde je sa klupe trebao da predvodi Toronto, italijanski stručnjak je odlučio da ostane u Bolonji

  • 0

Serđo Skariolo potvrdio je na konferenciji za mediji da će ostati trener Virtusa iz Bolonje.

Italijanski strateg se na ovaj korak odlučio nakon što mu je propao angažman u NBA ligi. On je trebalo da preuzme tim Toronta, ali se uprava kluba odlučila za srpskog stratega Dušana Rajkovića.

- Nisam mislio da je neophodno da govorimo o mojoj budućnosti. Imam ugovor ovde za narednu sezonu. To je sve što je bitno na kraju dana. Postojalo je interesovanje Toronto Reptorsa. Tim je bio svestan situacije. Lepo je kada drugi timovi pokazuju interesovanje za vas. Nepotrebno je pričati o teoretskim ishodima - izjavio je trener Virtusa.

Podsetimo, Italijan je u Virtus došao u leto 2021. godine. Sa klubom iz Bolonje uspeo je da osvoji Evrokup 2022. godine i time izbori plasman u Evroligu.

On je i aktuelni selektor Španije, a sa selekcijom Furije uspeo je da osvoji Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine, kao i Evropsko prvenstvo 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA