Vreme čitanja: oko 1 min.

"Partizanovi Vagnerovci, pokazaće koliko vrede": Legendarni trener žestoko o igračima koji napuštaju klub

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, priznao je na kraju da sve to govori iz ugla navijača

  • 36
Bogdan Tanjević Foto: MN Press

Legendarni košarkaški trener Bogdan Tanjević izuzetno je ljut zato što strani košarkaši napuštaju Partizan posle osvajanja titule u ABA ligi i odlične sezone koju imaju iza sebe.

Čovek koji je prvi u bivšoj Jugoslaviji doneo trofej prvaka Evrope u klupskoj konkurenciji kada je odveo Bosnu do samog trona, oglasio se na Tviteru, gde je vrlo aktivan.

- (A u ruka Mandušića Vuka biće svaka puška ubojita)… Veliki Žoc, nauči ih kako se koristi sopstveni talenat, oni, pred 20 hiljada navijača ljube dres, iz ljubavi prema klubu, posle nađu veću KESU, raziđu se, a Žocu ostave priliku “da se dokazuje”. Veliki Željko. Čak ni on, ne može svake godine poroditi dva muška blizanca… Iako... A u ruke Mandušića Vuka biće svaka puška ubojita - napisao je čuveni Boša, ali se tu nije zaustavio, već je postao još oštriji:

- Partizanovi ”Vagnerovci” u bežaniji prema Zapadu, negde su oko Zidanog Mosta već, sećaju se dana, kad su ljubili dres, pred vernih 20 hiljada navijača... (Ljubav, kako to gordo zvuči).

Na kraju je dodao da iz njega govori ipak navijač.

- Žao mi je što sam se ovoliko ostrvio na igrače koji su napustili Partizan, jer verujem da bi iduće godine izbegli sudbonosnu grešku one ”tuče” u Madridu, što ih je koštalo, možda i titule (psihologija navijača, što sam u ovom trenutku) - napisao je bivši selektor Italije sa kojom je bio prvak Evrope 1999. godine.

Podsećamo da je Matijas Lesor već prešao u Panatinaikos, da je pitanje trenutka kada će biti ozvaničen prelazak Pantera u Barselonu, dok se spekuliše o odlascima Ledeja, Madara i Egzuma iz Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Lesor uz zvučnike dominira u hodnicima Arene uz grobarske zvučnike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ČIČA iz Čačka

    28. jun 2023 | 19:16

    sad rumeni jedino može da preuzme Borac iz Čačka. pa da vidimo te njegove stručne sposobnosti šta može sa njihovim velikim budžetom da napravi. tu mu je blizu i njegovo selo Goračići.

  • rumenko

    28. jun 2023 | 19:11

    ćovjeće zakaj mi neće dati veći buđet kaj si mogu ućiniti zovim novcima pa to ti ni dobro ni za borac iz ćaćka

  • P f. k

    28. jun 2023 | 21:52

    A u Zvezdi svi ostali. Samo još Raduljica da ugasi svetlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA