≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zna li Evrokup nešto što mi ne znamo: Objavama otkrili koji klub neće igrati u Evroligi?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potencijalno lepe vesti za navijače Zvezde

  • 0
KK Partizan - KK Turk Telekom Foto: MN Press

Četvrtak je dan kada bi trebalo saznati imena svih učesnika Evrolige u predstojećoj sezoni. Sastanak deoničara koji će biti održan tokom dana razrešiće sve dileme, samim tim i onu za našu javnost najbitniju, hoće li se Crven zvezda naći u eliti.

Prema našim saznanjima crveno-beli ne bi trebalo da imaju problem i platiće vajld-kard, dok je preostala dilema vezana za Valensiju i Turk Telekom i jedan od ta dva kluba se neće naći u Evroligi.

Evrokup je možda i nesevesno nagovestio ko bi to mogao da bude. Iako je većina navedenih transfera obavljena još juče, na svom Tviter nalogu ovo takmičenje je četiri objave u nizu posvetilo upravo Turk Telekomu.

Klub koji će sa klupe predvoditi Nenad Čanak, angažovao je Džejlena Adamsa, Džejmsa Palmera, Troja Selima Sava i Metehana Akjela i sve to je Evrokup podelio u roku od nekoliko minuta, baš na dan kada ćemo saznati vrlo važnu informaciju o učesnicima Evrolige.

Slučajnost ili ne, većina medija svakako veće šanse daju ostanku Valensije.

Osim Crvene zvezde, i Partizan bi trebalo da se nađe u eliti kao aktuelni osvajač ABA lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA