≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Panatinaikos hoće još dva košarkaša Partizana posle Lesora!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grčki velikan pravi veliku rekonstrukciju tima pod vođstvom Ergina Atamana

  • 13
Janis Papapetru, Matijas Lesor, KK Partizan Foto: MN Press/Marko Metlaš

Navijači Partizana saznali su najradosniju vest, pošto je objavljeno da je Kevin Panter produžio ugovor sa crno-belima na još dve godine.

Kapiten crno-belih je faktički sve imao dogovoreno sa Barselonom, ali je onda došlo do veleobrta i prihvatio je novu ponudu Partizana. Ponuda crno-belih je svakako manja od onoga što je nudila Barsa, ali je presudila Panterova ljubav prema crno-belima.

Tako je sprečen odlazak drugog ključnog igrača crno-belih, pošto je Matijas Lesor prethodno već otišao u Panatinaikos, gde je dobio duplo veću ponudu i platu od 1,4 miliona evra.

Panatinaikos je sa novim trenerom Erginom Atamanom ušao u ambiciozan novi projekat, a iz Srbije su već stigli i Lesor iz Partizana i Luka Vildoza iz Crvene zvezde.

Uskoro bi mogao još jedan košarkaš Partizana da krene put Atine, i to bivši kapiten "Zelenih" - Joanis Papapetru.

Kako prenose grčki mediji, Ataman je dao zeleno svetlo da se 28-godišnji grčki reprezentativac dovede, jer može da pokrije pozicije tri i četiri, a prednost mu je i to što je Grk, a PAO želi da zadrži jezgro domaćih igrača.

Na meti Panatinaikosa je takođe i Zek Ledej navode grčki mediji, ali i Nikolas Laprovitola iz Barselone, za koga je grčki tim spreman da plati i obeštećenje od 600.000 evra.

I dok se u Partizanu sigurno neće mnogo potresti ukoliko Papapetru ode, pošto je imao prilično skromnu sezonu, Ledej bi bio mnogo veći udarac za crno-bele, jer je jedan od glavnih igrača u timu Željka Obradovića.

(Telegraf.rs)

Video: Lesor uz zvučnike dominira u hodnicima Arene uz grobarske zvučnike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Al

    29. jun 2023 | 20:24

    Obradović je trener koji ce od kamena da napravi igrača,ne kapiraju da je 80% ekipe Partizana Obradović a ostalih 20% igrači.

  • Miki

    29. jun 2023 | 19:12

    Ovi hteli da nam uzmu celu petorku jer su videli kako kida. Lesor,Panter,Ledej,Papapetru. Ali malo morgen,boricemo se za Ledeja i ako uspemo pravimo tim oko njega i Pantera da ih opet isprasimo. Jos kad bi Exum ostao, centra mi lako nadjemo.

  • 321

    29. jun 2023 | 20:12

    Ovi hoce da kupe ceo Partizan? Dzaba to, nemaju Zeljka..to je problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA