Vreme čitanja: oko 1 min.

Raspada se moćan tim Filadelfije: Džejms Harden podneo zahtev za trejd

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za usluge Džejmsa Hardena navodno zainteresovani Los Anđeles Klipersi i Njujork Niksi

  • 0
džejms harden foto: Tanjug/Ap

Nekadašnji MVP NBA lige, Džejms Harden, prihvatio je igračku opciju od 35,6 miliona dolara, ali i podneo zahtev za trejd.

Ovu vest preneo je poznati novinar Adrijan Vojnarovski. On je naveo da igrač zajedno sa upravom Filadelfije, za koju trenutno nastupa, radi na pronalasku svog novog kluba.

Za usluge ovog košarkaša navodno su zainteresovani Los Anđeles Klipersi i Njujork Niksi. Čini se da je odlazak u Kaliforniju realnija opcija, a društvo bi mu pravili Kavaj Lenard i Pol Džordž.

Sa druge strane, Filadelfija ne može da produži Hardenov ugovor, što znači da će sledeće sezone svakako postati slobodni agent.

Ovaj 33-godišnji košarkaš je pored Filadelfije nastupao još i za Oklahomu, Hjuston i Bruklin. Tokom ove sezone predvodio je klub do polufinala istočne konferencije, gde su eliminisani od Bostona.

Uz Džoela Embida, ovogodišnjeg MVP-ja regularnog dela sezone, Harden je bio nada navijača Filadelfije da bi mogli do prstena, ali posle ovog odlaska, šanse za to značajno padaju.

Sa reprezentacijom SAD ima zlatna odličja sa Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine i sa Svetskog prvenstva u Španiji 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Stajao i naizgled bio miran, ali u njemu je kuvalo: Pogledajte kako je Jokić gledao trku svog konja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA