Vreme čitanja: oko 1 min.

Ni Zvezda, ni Partizan - već Valensija: Klub iz Španije u poodmaklim pregovorima sa centrom iz Milana!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Centar iz Ugande je jako blizu Španije

  • 6
Brendon Dejvis Foto: MN Press

Prelazni rok u Evroligi je uveliko počeo, pojačanja se pominju na sve strane, a jedno od najinteresantnijih imena jeste Brendon Dejvis, sada već bivši centar Armanija iz Milana. Za ovog centra su bili zainteresovani i Zvezda i Partizan, ali, čini se kao da će on putem Španije.

Kako prenosi "Basket News" i renomirani novinar Donatas Urbonas, Dejvis je u poodmaklim pregovorima sa Valensijom, koja je sačekala potvrdu o igranju Evrolige, kako bi krenula u realizaciju pojačanja, a prvi je košarkaš iz Ugande.

Dejvis je bio želja i "večitih", ali, čini se kao da do tog dogovora neće doći, već da će Brendon krenuti u "Suncem okupanu Valensiju".

To nije sve, pošto se iz Španije može čuti i da je Kevin Pangos na radaru ovog kluba, pa se čini da je duo iz Milana jako blizu Valensiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    30. jun 2023 | 18:16

    Ima li jedan jedini igrac da se ne dovodi u vezu sa Partizanom??? Dosta vise lazi

  • Branko lazovic

    30. jun 2023 | 16:24

    Partizan ga nije ni trazio ponavlja se proslo leto samo da ze pise povezuju igrace sa partizanom .istina je da se ceka produzetak ugovora sa igracima pa tek onda kad se vidi ko fali dovesce se trenutno samo mesto lesora treba zamena

  • Cv

    30. jun 2023 | 15:08

    I nije neki ima i boljih dajte tavaresa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA