Vreme čitanja: oko 1 min.

Potvrđeno pisanje Telegrafa: Luka Mitrović produžio ugovor sa Crvenom zvezdom!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Centar ostaje u klubu i u narednom periodu

  • 20
Luka Mitrović Foto: Marko Jovanović

Kako je i ranije Telegraf najavio, Luka Mitrović je potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom prema kom će ostati na Malom Kalemegdanu i u narednom periodu, što je potvrdio i sam klub putem svojih javnih glasila.

Luka Mitrović je odavno bio u pregovorima sa klubom, prvobitno je i prihvaćen jedan ugovor, došlo je do dogovora, ali brojne druge ponude su ga naterale da se još malo premišlja.

Posle nove runde pregovora i posle finala ABA lige, Mitrović je odlučio da ipak prihvati ponudu kluba i potpiše novi trogodišnji ugovor sa klubom s Malog Kalemegdana, gde je i stasao kao igrač, a gde praktično proživljava drugu mladost.

Crvena zvezda je i njega najavila na veoma zanimljiv način, gde su naterali sve da se pozabave jednom zagonetkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    1. jul 2023 | 21:57

    aj ostavite i lazerevica lazica markovica ivanovica...i tim pa puca ladno se sprdaju sa milionima navijaca jb nas u zdrav mozak

  • Igor

    1. jul 2023 | 21:57

    Jos lazic da potpise i nema brige 😂😂 pa to su polovni igraci.......

  • DDF

    1. jul 2023 | 21:00

    Lazic,Lazarevic,Davidovac,Mitrovic,Petrusev,Martin,Bentil igraci koji su sve samo ne igraci za ozbiljno igranje EL,pored Nedovica i novih pojacanja C.Zvezda ne moze da se nada uspesnoj sezoni u EL Za predsednika C.Zvezde opet"krivac"bice neko iz Partizana,KSS,EL,nikada nece biti krivac iz samog rukovodjenja kluba,slusacemo bezbroj saopstenja na svaki poraz i los period igara C.Zvezde,sezona ce se opet smatrati uspesnom osvajanjem titulom Srbije i eventualnim osvajanjem kupa Srbije Samo kvalitetom i sistemom tima poput Partizana moze se doci do uspesne sezone u EL,karikiranje domacih i uglavnom stranih nekvalitetnih igraca nikada nece se doci do vrhunskog uspeha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA